MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#73128 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka a jeste ma drzost mluvi

2016-02-05 14:37

#73102: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka a jeste ma drzost mluvi o de 

" Zejtra dostanou havloidi do držky i s těma jejich anarchobolševickejma feťákama a ukrajinskejma banderovskejma nacistama. "

Nepochybuji, že jste se právě udal. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#73130 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka a jeste ma drzost ml

2016-02-05 14:43:49

#73128: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka a jeste ma drzost mluvi  

Ty musis byt hroznej bouchac knedliku. Zitra bude chladno, nezapomen si vzit kulicha,salu a palcaky vidloune.

Prokurátor
Nepřihlášený uživatel

#73136 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka a jeste ma drzost ml

2016-02-05 15:55:57

#73128: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka a jeste ma drzost mluvi  

A kdyby mi policisté ten den dali návrh na uvalení vazby pro někoho, kdo udělal atentát na Kalouska a tvrdili by, že to udělal jen tak pro radost, pro mne by to bylo dostatečným vysvětlením. Po dalších motivech bych už napátral....

abcdef

Nepřihlášený uživatel

#73137 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je zvlastni, ze se nehrouti soudruzka reditelka a jeste ma drzost ml

2016-02-05 16:13:58

Nepochybuj o tom, že umím předpovídat budoucnost, potrefená huso!