MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Co to má znamenat? Jsem naprosto zděšen a pohoršen! Nacistická zvěrstva v EU!!!

#73208 Je EU třetí říše? Co to má znamenat? Jsem naprosto zděšen! Vrací se Hitler a hrůzy války?

2016-02-06 12:52

Bývalý člen KSČ, udavač STB, milovník SSSR, který se v SSSR pohyboval v zónách, kam mohla jen KGB a psal o tom oslavné články, dnes rusofobní ideolog, neonacista, největší antikomunista, typický havloid z kavárny, eurohujer, europoslanec, hlasující proti národu pro kvóty - Jaromír Štětina obdivuje ukrajinskou neonacistickou jednotku SS Azov, jejíž členové mají i dle jeho slov vytetované hákové kříže na rukou (což je podle něj jen taková revolta proti režimu...) a která má stejný znak jako 2. SS-Panzer Division „Das Reich“ Tato elitní jednotka Hitlerových hrdlořezů Waffen SS se samozřejmě dopouštěla vražd civilistů, včetně židů a všech myslitelných válečných zločinů a zvěrstev, stejně jako  SS Azov. Viz například dokument froncouzské televize Canal+ Ukrajina Masky revoluce. Europoslanec Štětina tyto zločince pozval do Europarlamentu a v současnosti nepochybně podporuje neonacismus a válečné zločiny a tím pádem patří před soud. Ukrajinské jednotky jako je SS AZOV patří před mezinárodní válečný soud, stejně jako Ukrajinská samozvaná "vláda" a její armáda, která vtrhla po převratu neonacistické junty na východ země a začala vyvražďovat původní ruskojazyčné obyvatelstvo. Vše potvrzují nezávislí francouzští investigativní novináři z CANAL+!!!

Odpovědi

Co to má znamenat? Jsem naprosto zděšen a pohoršen! Nacistická zvěrstva v EU!!!

#73222 Re: Je EU třetí říše? Co to má znamenat? Jsem naprosto zděšen! Vrací se Hitler a hrůzy války?

2016-02-06 14:11:20