MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pro sluničkařske smažky

#73934 Re: Re: Re: Re: Re: multikulturalismus jen v bilich zemich

2016-02-17 08:37

#73930: - Re: Re: Re: Re: multikulturalismus jen v bilich zemich 

nechceš se nechat znasilnit třeba v kolině nad rynem dostaneš černej bimbas  zřejmě se už těšiš kde si najdeš sveho manžela mezi imigranty a je to samej černoch to vy buzeranti chcete ne  velky černy pero  navic islámiste to dělaj velmy tvrdě musiš ale ještě vydržet ale radim ti pokud to černy pero chceš běž rači do multikulti německa   škoda že nejsu černej naučil bych se arabsky a šel do německa mom merkel mě rada uvita ale najdřive zahodim všechny sve doklady a budu se vydavat za sýřana  19000 kč měsičně a zdarma byt to je lepši než tady a to nemusim pracovat pracovaly by za mě němci ale nejdřive musim konvertovat na islám  pokud je mezi vama nějakej černoch skuste to využit je to lepši šance na život  ja jsem na tenhle svět moc bilej a proto bohužel budu muset pracovat na přiživniky 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#73935 Re: Re: Re: Re: Re: Re: multikulturalismus jen v bilich zemich

2016-02-17 08:40:00

Klerik

#73936 Re: Re: Re: Re: Re: Re: multikulturalismus jen v bilich zemich

2016-02-17 08:45:56

Nepřihlášený uživatel

#73937 Re: Re: Re: Re: Re: Re: multikulturalismus jen v bilich zemich

2016-02-17 09:17:32

#73934: pro sluničkařske smažky - Re: Re: Re: Re: Re: multikulturalismus jen v bilich zemich 

O málokom v jakékoliv diskusi jsem přesvědčen, že je nemocný a prakticky nikomu jsem na jakékoliv i vulgární reakce neodpověděl tím, že má zajít k lékaři, ale u vás je to opravdu něco úplně jiného. Vy se opravdu běžte léčit a pokud si vás najaly ruské zpravodajsé služby a udělali z vás ruského trolla, tak je to s vámi ještě daleko horší, než si vůbec dovedete představit. Opravdu byste to měl řešit, neboť v takovém případě dochází ke zneužívání psychicky nemocné osoby, tedy vás.