MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#73943 Miloš Zeman je ruský troll, záměrně ničí hodnoty demokracie a úřadu prezidenta republiky....

2016-02-17 11:41

On? Zpráva o prezidentově milosti lidi v Pacově šokovala

.....neboť mezi zničenými hodnotami může vypadat ještě přijatelně. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#73945 Re: Miloš Zeman je ruský troll, záměrně ničí hodnoty demokracie a úřadu prezidenta republiky....

2016-02-17 11:49:42

#73943: - Miloš Zeman je ruský troll, záměrně ničí hodnoty demokracie a úřadu prezidenta republiky.... 

Jak asi celou věc zadával? 

MZ: Pošltete sem toho debila Mynáře.

VM: Dobrý den soudruhu prezidente, co potřebujete?

MZ: Co děláš debile, není vidět žádná tvoje práce?

VM: Věnoval jsem se chvíli rodině soudruhu prezidente.

MZ: Dobrá, tak debile, je potřeba najít nějakého pitomce, kterého bych omilostnil, čím větší blbec to bude, tím lépe. 

VM: Rozumím soudruhu prezidenta, provedu. 

Nepřihlášený uživatel

#74019 Re: Miloš Zeman je ruský troll, záměrně ničí hodnoty demokracie a úřadu prezidenta republiky....

2016-02-17 21:08:51

#73943: - Miloš Zeman je ruský troll, záměrně ničí hodnoty demokracie a úřadu prezidenta republiky.... 

Bohužel se potvrzuje co jsem napsal.

Nemocná účetní zpronevěřila přes deset milionů. Dejte jí milost, navrhl Pelikán. Zeman to odmítl

Lékářně nechyběl milion korun ročně? Hm, to panečku musela být lékárna přímo napojená na lékaře "léčící" neplodnost. 

Nepřihlášený uživatel

#74037 Re: Miloš Zeman je ruský troll, záměrně ničí hodnoty demokracie a úřadu prezidenta republiky....

2016-02-18 07:27:06

Bohužel se potvrzuje co jsem napsal.

Nemocná účetní zpronevěřila přes deset milionů. Dejte jí milost, navrhl Pelikán. Zeman to odmítl

Lékářně nechyběl milion korun ročně? Hm, to panečku musela být lékárna přímo napojená na lékaře "léčící" neplodnost.