MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Občan ČR
Nepřihlášený uživatel

#74040 Re: Re: Miloš Zeman je ruský troll, záměrně ničí hodnoty demokracie a úřadu prezidenta republiky....

2016-02-18 09:36

#74037: - Re: Miloš Zeman je ruský troll, záměrně ničí hodnoty demokracie a úřadu prezidenta republiky.... 

Obyvatelé Pacova jsou šokovaní komu prezident Zeman udělil milost! No, já nejsem z Pacova, ale jsem stejně šokovaní jako oni.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#74041 Re: Re: Re: Miloš Zeman je ruský troll, záměrně ničí hodnoty demokracie a úřadu prezidenta republiky

2016-02-18 10:18:15

#74040: - Re: Re: Miloš Zeman je ruský troll, záměrně ničí hodnoty demokracie a úřadu prezidenta republiky.... 

Já jsem spíše šokován tím, že je to opět tak, že tím ničí hodnotu úřadu a že je to záměrné. Původně jsem se domníval, že je prostě "jen" idiot, ale bohužel to čím dál více vypadá, že je to záměrný idiot. 

Nepřihlášený uživatel

#74042 Re: Re: Re: Miloš Zeman je ruský troll, záměrně ničí hodnoty demokracie a úřadu prezidenta republiky

2016-02-18 10:26:35

#74040: - Re: Re: Miloš Zeman je ruský troll, záměrně ničí hodnoty demokracie a úřadu prezidenta republiky.... 

Všechny šokovalo, když zrůda Havel omilostnila desetitisíce vrahů, násilníků a zlodějů!