Požadujeme prošetření vyučovacích metod učitelky Petry Štěpánové

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#714 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-02-29 14:55

#710: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Žel, učilo. do cca polovin 60.tých let dost natvrdo, za normalizace to byla otázka statečnosti učitele/profesora, co si dovolil říct jinak, než bylo v učebnici (moji na ZŠ i gymplu např. ne).

Ukrajina. Rozlišuj Donbas a Kyjev. Psal jsem o Donbase. Řezničina na Majdanu a jeho okolí bylo násilí oboustrané a motivované politicky, ne národnostně. Zákaz ruštiny nikdy neprošel, byl to jen návrh zastavená ve stádiu schvalování. A jako správný pseudodemokrat, ted yfaktický bolševik, hodíš pár nadávek a z diskuze, nma kterou nemáš znalostně ani rozumově, utíkáš.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#722 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-02-29 15:08:48

#714: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Učilo se, někdy že Evropu, včetně západu osvobodili Sověti? Učilo se že západ osvobodili Američani, lže se až teď. Jake byly nasilosti na majdanu ze strany policie? Že by ona házela na demonstranty zápalné lahve a mrtvá těla potom převlekala do uniforem? A odpůrci převratu se mlátili sami. To spis ty nemáš na tuto diskuzi, jen lžeš a prekrucujes.  ale já vím, ty si sem chodíš ponizovanim diskutujicich, že na tu diskuzi s tebou nemají jen ukajet svoje pošramocene ego strejdo.