MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#76082 Zeman a Velikonoce? Letos v duchu olizování čínských podrážek

2016-03-15 16:29

Zeman a Velikonoce? Letos
v duchu olizování čínských podrážek

. Kdyby šlo o ojedinělou událost, hloupou shodu termínových náhod, mohli bychom mávnout rukou a nechat velejemné intelektuály, ať husími brky krouží brilantní pohoršené eseje. Ale tak tomu není: servilita vůči Číně, kdy jsme páteř proměnili na gumicuk, je poslední tři roky pravidlem, nikoli singularitou.


Stačí vzpomenout na rok 2014, kdy se zahájení oslav hlavního svátku republiky na Vítkově prezident neúčastnil, protože se zotavoval z cesty do Číny. A nebylo to první zanedbání. Již 28. září, Den české státnosti, slavila hlava na řeckém Rhodu.  První svátek prezident obětoval konferenci pořádané blízkým přítelem ruského prezidenta Vladimira Putina, ten druhý částečně zmeškal, protože v Číně pomáhal hájit zájmy dvou finanč. skupin, jejichž byznys, na rozdíl třeba od Škody Auto, nemá pro Česko a jeho občany takřka žádný přínos.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#76090 Re: Zeman je klasický komunistický idiot....

2016-03-15 16:50:42

#76082: -  

 ....žije v představě, že největším křesťanským svátkem jsou Vánoce a dávání dárků.  Toto tvrzení dokládá např. to, že pronášel projev po Vánocích u adventního věnce obaleného trikolorou vzhůru nohama.  Je to kretén a tedy od něj nelze očekávat nic jiného než prasárny.