MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#76125 Re: Re: Re: Re: To přijde soudruha Bureše alias Babiše velmi draho....

2016-03-15 22:50

#76123: - Re: Re: Re: To přijde soudruha Bureše alias Babiše velmi draho.... 

 I ústavní soudce může jednat jen a pouze podle zákona, není nad zákonem, je vykonavatelem státní moci. Zeman sice soudce jmenuje a Ús, už v posledních dvou kauzách KGBáka Klause prokázal, že umí slovní ekvilibristiku, ale existují nesouhlasná stanoviska, která jsou jasná stručná. Ús je v dosti prekérní situaci, Zeman je velmi pravděpodobný velezrádce a soudcům je to ve své podstatě již nyní jasné a hrozí se situace, že by to museli soudit. 

Zeman je bez Bureše naprosto bezbranný. Je dokonce možné, že peníze pro Zemana (pro jeho partu KGBáků) se perou právě přes Agrofert. 

Zeman má ale nevyřízené účty se Sobotkou a tak se dostává do komplikované situace, pokud přispěje k pádu Bureše a tím celé vlády, je zřejmé, že se mu může lehce stát, že mu budou muset soudruzi GRU či FSB zakroutit krkem, neboť v takové situaci zničí vše, co tu roky budují. 

Já bych ale vsadil dnes poměrně hodně peněz, že předtím, než se odebere kamsi bude chít dostat Haška do vedení socanů a vyměnit to za doživotní ochranu od FSB a GRU. Tedy rusákům slibí, že jim tu vytvoří novou pro ruskou sociální demokracii a oni mu za to dovolí vykonat pomstu na Sobotkovi prostřednictvím zničení Bureše. 

Zeman už se strašně zamotává a už není v situaci, že může jen vyhrát. Věci jsou nějak tím, že se dostal na Hrad nastaveny a pokud dojde k zničení ANO StB, je to pro Zemana naprosto jasná prohra a přichází o "dámu" a minimálně obě věže a oba střelce. Bez zničení ANO StB vládu Zeman nepoloží a nepomstí se Sobotkovi, tedy nedožije se satisfakce, času už mu mnoho nezbývá. 

Navíc Sobotka jako osoba může na pádu Bureše velmi vydělat, např. tím, že bude slavný, že se zbavil jednoho gigantického zloděje v ČR, že zničil obrovské zlodějské hnízdo nejen DPH, ale obecně státních peněz, neboť Agrofert není ničím jiným, než pobíračem státních "dotací". 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#76127 Re: Re: Re: Re: Re: To přijde soudruha Bureše alias Babiše velmi draho....

2016-03-15 22:58:01

#76125: - Re: Re: Re: Re: To přijde soudruha Bureše alias Babiše velmi draho.... 

 At si dabel FSB vezme Zemana, Klause, Babise, Haska a ostatni rusofobni kaspary nekam hodne daleko a zakrouti jim krkem.