MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#76127 Re: Re: Re: Re: Re: To přijde soudruha Bureše alias Babiše velmi draho....

2016-03-15 22:58

#76125: - Re: Re: Re: Re: To přijde soudruha Bureše alias Babiše velmi draho.... 

 At si dabel FSB vezme Zemana, Klause, Babise, Haska a ostatni rusofobni kaspary nekam hodne daleko a zakrouti jim krkem.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#76128 Re: Re: Re: Re: Re: Re: To přijde soudruha Bureše alias Babiše velmi draho....

2016-03-15 23:10:01

#76127: - Re: Re: Re: Re: Re: To přijde soudruha Bureše alias Babiše velmi draho.... 

 To je sice přání možná pro mnohé skvělé, ale nerealizovatelné, oni jim nechtějí zakroutit krkem, oni chtějí, aby pro ně tady pracovali, což parta kolem Zemana dosud dělá, ale blíží se střet této party jejich osobních ambicí právě s ambicemi rusáků. 

Zeman je v takové situaci nepředvídatelný idiot a to přesto, že jej hlídá celá banda KGBáků a že je Zeman schopen v podstatě zahodit vše, jen aby někomumu konkrétnimu uškodil, to je realita jeho patologické osobnosti. 

Nejsem přítelem konspiračních teorií, ale vzhledem k tomu, že si s Čapím hnízdem dosud ruská trollí propaganda nijak neporadila, je z toho zřejmé, že se v tom ztratili a tedy, že věc je skutečně velmi vážná. Ke všemu, co se tu děje, se ruská trollí propaganda nějak vyjadřuje, toto zůstalo bez jakéhokoliv komentáře a to přesto, že je více než jasné, že Bureš je na partu na Hradě přímo napojený. 

Tedy FSB a GRU je v situace analyzování stavu, nejsou schopni vydat pokyny a nejsou schopni to "zatím" a snad vůbec řešit. 

Jakmile se pohnout voliči Bureše, pohne se i situace na Hradě a může dojít i soudu pro velezradu, neboť Zeman velezrádně jedná, což je zřejmé především ruským zpravodajským službám a to, že to naše zpravodajské služby vědí, je jim taktéž naprosto jasné. 

Zeman akutálně vypadá, že má hlavu u někoho v řiti a tak nemůže mluvit, ale ta řiť se jej zatím snaží ovládat a myslet za něj, aniž by si uvědomila, že má v řiti patologický mozek zločince.