Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#7786 JO TY NAŠI VITAČI TAKY VYLETEJ BRZO DO POVĚTŘÍ POKUD SE NEZBUDĚJ

2016-03-24 13:45

Korán není náboženská kniha, ale bojový manuál! Jsme Charlie Hebdo? Jsme Brusel? Ne, jsme ovce pochodující pod vedením našich elit na porážku! V Bruselu nevybuchly bomby, ale evropská politika vítacích náručí!

Stalo se, o čem jsem hovořil minulý pátek na Svobodném rádiu. Záznam zde. Došlo na potvrzení mých slov o tom, že Korán není náboženská kniha, ale bojový manuál dobyvatelů. Útoky Islámského státu v centru evropské moci otřásly (už poněkolikáté) suverenitou evropského lokajstva na nejvyšších místech, že když se kácí les neřízenou islamizací Evropy, že dirigenti islamizace budou ušetřeni padajících stromů a odlétávajících třísek. Ne, nebudou. Oni první zařvou, buď při výbuchu v metru, anebo později ve volbách, to až občanům dojde trpělivost, a to jak s výbuchy v metrech a na letištích, tak i z toho, že mají kvůli migrantům (a teoristům mezi nimi) strach vycházet na ulici a pouštět děti samotné na hřiště mezi bytovkama.

Když vybuchují bomby vítačům migrantů do obličejů

JO TY NAŠI VITAČI TAKY VYLETEJ BRZO DO POVĚTŘÍ POKUD SE NEZBUDĚJ ALE TAK MAJ OD POLITIKU ZA PRACI DROGY,ALKOHOL PROSTE OVCE

Jsme Chralie Hebdo, proklamovali politici před více než rokem, když v Paříži teroristé vystříleli redakci komiksového časopisu, který si dovolil znesvětit jistého pedofila, kterého shodou okolností muslimové uctívají jako proroka. Najednou byli všichni Charlie Hebdo. Uběhlo pár měsíců a vloni v listopadu, opět v Paříži, zaútočili teroristé na několika místech na restaurace, obchody a také hudební klub Bataclan. Najednou byli všichni Paříž. Ve Francii od té doby platí výjimečný stav. Sice ta výjimečnost není skoro vidět, pouze na důležitých bodech státní moci (banky, úřady, elektrárny, nádraží, nemocnice, školy) jsou k vidění vojáci a ozbrojení policisté, ale je to připomenutí toho, že něco se stalo, myslí si mainstream.

VICE-Korán není náboženská kniha, ale bojový manuál! Jsme Charlie Hebdo? Jsme Brusel? Ne, jsme ovce pochodující pod vedením našich elit na porážku! V Bruselu nevybuchly bomby, ale evropská politika vítacích náručí!

VICE-Tajné dokumenty ISIL. Exkluzivní foto

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#7813 Re: JO TY NAŠI VITAČI TAKY VYLETEJ BRZO DO POVĚTŘÍ POKUD SE NEZBUDĚJ

2016-03-24 21:32:21

#7786: - JO TY NAŠI VITAČI TAKY VYLETEJ BRZO DO POVĚTŘÍ POKUD SE NEZBUDĚJ  

 Jasně, že islám je nebezpečná ideologie, která by měla být v každé demokratické společnosti postavena mimo zákon, ale jak havlisté dokázali, oni se demokratickými metodami zrovna neřídí, jejich taktikou je podlost a zákeřnost, mediální propaganda, ohlupování dětí ve školách, házení vajíček po demokraticky zvoleném prezidentovi apod.