Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#7891 Jeden z podezíraných v případu teroristických činů v Paříži Salah Abdeslam byl zadržen KOMEDIE

2016-03-26 11:18

KOMEDIE O ZATČENÍ PAŘÍŽ FRANCIE PODVOD JAK SE PATŘÍ

Jeden z podezíraných v případu teroristických činů v Paříži Salah Abdeslam byl zadržen v pátek v průběhu protiteroristické speciální operace v Bruselu. Videozáznam zadržení pěti lidí včetně Abdeslama zveřejnilo britské vydání The Daily Mail.

Pátrání po Abdeslamovi probíhalo v Belgii a Francii asi čtyři měsíce. Protiteroristická speciální operace se prováděla v komuně Molenbeek, která se označuje za „křižovatku evropského terorismu".

Více: PAŘÍZKÁ KOMEDIA TERORIS UTOK PODVOD

CHARLIE HEBDO PODVOD JAK BRUSEL!!!!

VICE FR-Teroristický podvrh vo Francúzsku CHARLIE HEBDO

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#7894 Re: Jeden z podezíraných v případu teroristických činů v Paříži Salah Abdeslam byl zadržen KOMEDIE

2016-03-26 11:37:09

#7891: - Jeden z podezíraných v případu teroristických činů v Paříži Salah Abdeslam byl zadržen KOMEDIE 

 

„Člověk si tu ovšem – ať chce nebo nechce – musí často klást otázku, zda to má všechno smysl a jaký… Odpověď – pozitivní odpověď – nalézám nakonec vždycky jen v sobě, ve své celkové víře ve smysl věcí, ve své naději. Čemu je totiž člověk vlastně odpovědný? K čemu se vztahuje? Co je posledním horizontem jeho počínání; absolutním úběžníkem všeho, co dělá; neobelstitelnou „pamětí bytí“, svědomím světa i nejvyšší „soudní“ instancí; co je tím rozhodujícím měřítkem, pozadím či prostorem každé jeho existenciální zkušenosti? A co je zároveň tím nejdůležitějším svědkem či záhadným partnerem jeho každodenních rozprav se sebou samým; tím, čeho se člověk – ať je vržen do jakékoliv situace – nepřetržitě ptá, na co spoléhá a k čemu se svým konáním obrací; tím, co ho svou vševědoucností a nepodplatitelností straší i zachraňuje; tím, na co člověk vlastně jedině dá a kvůli čemu se snaží? “

Václav Havel