Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#7907 Re: Re:

2016-03-26 13:41

#7806: Luboš - Re:  

 Fakt se nekteri zblaznili. Bububu Cina, ktera se jako jedina velmoc prakticky do nikoho neplete a tady to je nejvetsi problem. Vadi mi hlavne to pokrytectvi, cinske vyrobky nevadi, do Turecka kazdy jede k mori, SA stavi v Evrope mesity, sponzoruje kde co, USA je norma uctivat.. Ale nechapu proc z vyctu tehle zemi je pro tolik lidi nejvetsi problem prave Cina. S ni je rozumne obchodovat, proc by nemelo byt?

Odpovědi

VLASTENEC PATRIOT SAS

#7908 Re: Re: Re:

2016-03-26 13:54:54

#7907: - Re: Re:  

HNED VYSVĚTLÍM PROČ JE TO TAK ČÍNA JE VELMOC JAK RUSKO A TAK USA SE SNAŽI ZNEMOŽNIT SPOLUPRACI S ČINOU KTERA ČEKÁ V USTRANÍ A JEN OBČAS UDĚLÁ NĚJAKÉ KROKY JINAČ ČÍNA SPADA DO BRICS PROTO TY FAŠISTÉ NEJVÍCE ŘVOU KDYŽ JDE O ČINU A ČR MÁME TU DEBILA SCHAPIRA ISLAMSKOU BUNKU KTERA DÁVÁ INSTRUKCE ISLAMISTUM V BRNE ZATIM CO ČINA NÁM DÁVÁ OBCHODY A MOŽNOSTI USA NÁM DÁVA HOVNO PROTOZE KRACHUJOU A JESTE SOU POZADU DOST PRED RUSKEM A ČINOU USA JE ODEPSANE ŠKODA SLOV A SPOLUPRACE SE SKRACHOVALÍM STÁTEM ZATIM CO RUSKO A ČINA SOU NEZNIČITELNE EKONOMICKY ZA KAZDOU SANKCI PROTI RUSKU SE TO VRATI ZPET USA TAKŽE KRACHUJE VIC NEZ JINDY!!!

VICE-Vrchol provokace: Americký velvyslanec Schapiro navštívil mešitu v Brně a vyjádřil plnou podporu inkluzi islámu v ČR!

VLASTENEC PATRIOT

#7909 Re: Re: Re:

2016-03-26 14:00:30

#7907: - Re: Re:  

 

Existuje zde velké riziko, že současný rozvrat v USA a v EU je úmyslný, aby došlo k naprosté diskreditaci politických elit a sami občané si potom ve vzteku a z obav zvolili do nejvyšších pozic manažery, nepolitiky, kteří nebudou mít žádné politické zázemí a budou jednotlivé státy řídit už jenom jako firmy. Přesně podle plánu NWO, kdy svět se má stát v podstatě mamutí firmou rozdělenou na několik divizí v hierarchickém členění a v klasickém pojetí korporátní vertikály moci. Bohužel, stejnou roli může opravdu i v USA plnit Donald Trump, jakkoliv bychom si přáli, aby to myslel s těmi změnami upřímně.

Čím více jsou USA vnitřně politicky rozvrácené, tím nebezpečnější je americká politika ve směru ven. Zahraniční vměšování se do záležitostí cizích zemí je tak obrovské, že připomíná sklonek Sovětského svazu v 80. letech, kdy režim vrhal veškeré své státní prostředky do zbrojení a na kontrolu své moci v jednotlivých satelitech. Americký velvyslanec už nemá naprosto žádné zábrany a zatímco vláda Bohuslava Sobotky zažila v pondělí v Bruselu střet s realitou a tureckým vydíráním ve vztahu k EU, tak americký velvyslanec za zády české vlády popichuje a provokuje občany ČR návštěvami islámských mešit a výroky o potřebách islámské inkluze v zemi.