Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#7924

2016-03-26 20:28

Skinheadi, dneska jste dostali na václavu přes prsty. zatkli vám bartoše a další grázly. je zajímavé, že při akci gay pride takové problémy nejsou a pokud někoho zatknou, tak stejnou lúzu jako dnes. největší problémy tu děláte vy, nikoliv arabové

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#7937 Re:

2016-03-26 23:24:59

#7924: -  

 Tak mě řekni ty demente, kdy jakej Čech spáchal teroristickej útok s desítkama mrtvých? Kdy se dělo na protiislamizačních demonstracích TOHLE nebo TOHLE? Jedinej, kdo na našich demonstracích dělá bordel jste vy, zablešení feťáci, kteří se jak teplouši vždycky nabalíte na naši demonstraci, děláte schválně bordel, rušíte řečníky jak nevychovaní spratci, stavíte se do cesty řádně nahlášených pochodů, hážete zezadu do davu zbaběle lahve, hážete po prezidentovy a jiných politicích vajíčka, hanobíte státní symboly (trenky místo prezidentské zástavy, zničení čínských vlajek apod.). Jste ostuda celé země!


Nepřihlášený uživatel

#7995 Re:

2016-03-27 23:19:03

#7924: -  

 Jedinou lůzu, kterou jsem na našich demonstracích kdy viděl, byla zamindrákovaná sluníčková sebranka feťáků (teda pokud nepočítám vypatlaný benga, kteří jsou svchopni zmlátit obuškem důchodce nebo jít slzákem proti matkám s dětma), kteří se na nás pořád lepí jako teplouši se svýma trapnýma kontrademonstracema, kam dojde většinou jen pár desítek zoufalých existencí –umaštěných dredatých smažek, takovej ten odpad co se srocuje po setmění na václaváku, kterýmu se všichni lidi ve městě vyhýbají uctivým obloukem, páč z vas jde smrad nškolik metrů předem, odpad co se váli po nocich ve vlastnich zvratkách nebo sjetí ve squotu a obtěžujou slušný lidi na hlaváku nebo na andělu. Páč jste permanentně zhulení a ty svinstva vám vysmažily dočista mozek, tak nejste štonc zorganizovat vlastní shromáždění, na který by přišlolo víc než deset obdobně pomatených existencí a proto se raděj zaměřujete na narušování akcí úspěšnějších, který dokážou zmobilizovat klidně tisíce občanů. Závist je svině.