Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie
Quoted post
Nepřihlášený uživatel |
#7982 Kotlebíčko a Kollárčičko Vy ste naše nádejičko2016-03-27 19:56VICE-Kotlebíčko a Kollárčičko Vy ste naše nádejičkoV roku 2013 Rudolf Vaský poradil Kotlebovi, aby neútočil na rómov ale pomohol im, aby nehlásal, že cigáni dostávajú veľa, ale že to učitelia a sestričky dostávajú menej ako cigáni, že štát si ch váži menej a preto nemôžu žiť. Kotleba pochopil a naopak - cigánom začal pomáhať a o tri roky neskôr to prišlo - uspel vo voľbách. Kampań viedol v cigánskym osadách a sľuboval im lepšie školstvo, asistentov, peniaze... Za to žiadal propagandu pre jeho stranu! |
Odpovědi
Nepřihlášený uživatel |
#7983 Re: Kotlebíčko a Kollárčičko Vy ste naše nádejičko2016-03-27 19:58:32#7982: - Kotlebíčko a Kollárčičko Vy ste naše nádejičko náš příběh začal docela obyčejně. Ve 36tt jsem přivedla na svět kloučka - něco málo přes 3 kila, zdravý, jen s novorozeneckou žloutenkou. Krásně se chytil a sál, po pár dnech nás pustili domů. I když stále se žloutenkou, ale pustili. Mně po porodu vyskočil opar, nikdo v nemocnici (lékaři, sestry) z toho vědu nedělal, tak jsem si taky nedělala starosti. Doma jsme byli jeden jediný den. Ve středu nás pustili a ve čtvrtek odpoledne už jsem malého nemohla vzbudit na kojení. Mohla jsem dělat co jsem chtěla, ani koupel ho neprobrala, jen odstříkaného mlíčka si trochu vzal. Naštěstí jsme i díky mé kamarádce vyrazili do nemocnice. Já sama bych asi počkala až do rána a pak bych jela. Ještě,že jsme jeli.. Okamžitě nás přijali, já dostala roušku - herpes je přece vysoce infekční !!! Malému ihned provedli odběry a diagnostikovali novorozencekou sepsi, na kterou dostal ATB. Mně se nalévaly prsa, malý nechtěl ani cucnout, já trpěla jak pes, ale pořád to ještě šlo, protože jsem měla malého u sebe. Ráno přišla pí doktorka a že má podezření kvůli mému oparu a že navrhuje co nejrychleji provést lumbální punkci. Pak šlo vše ráz na ráz - 6 denní synek jim přestal na všetření dýchat, okamžitě ho přijali na jednotku intenzivní a resuscitační péče. Pamatuji si, co mě v té chvíli řekla pí doktorka. Kromě slov útěchy mi nařídila, že jedniný můj úkol je udržet si mlíčko, protože až se malému uleví, bude ho potřebovat. A tak jsem odstříkavala, ve dne v noci, po 3hodinách. I přes to,že malý procházel oběhovým selháním, byl připojen na plicní ventilaci, nemohla jsem si ho ani pohladit. Musela jsem fungovat. Už kvůli 2letému synovi, kterého jsme měli doma.Pak přišla krize jater, ledvin. Až i to se zlomilo a on konečně mohl sondou dostat do bříška pár ml mého mlíčka. Po týdnu jsme si ho mohla pochpvat, za dalších 10 dní jsem k němu nastoupila zpět do nemocnice. Druhý den mi bylo dovoleno malého zkusit nakojit. Síla myšlenky je mocná - malý se chytl napoprvé a sál, asi nemusím popisovat jak skvělý pocit to byl. Začal přibírat a i když se o jídlo moc nehlásil,tak plnil normu a po dobrání nezbytných léků jsme si jej po měsíci léčby odvezli dom. Dnes je z něj zdravý roční klouček, ketrý běhá, žvatlá, objevuje, dělá vše co dělat má. Takže maminky - otázka není, zda můžu kojit, ale zda chci. Malý nebyl u prsu skoro týden, prošla jsem si hodně stresovým obdobím a i přesto jsem si mlíčko udržela a malý byl kojen až do cca 10 měs.,kdy se sám odstavil. Vše máte v hlavě. Jak si to nastavíte, tak to bude. Tělo ví co má dělat, jen v té hlavě to musí být srovnané. Držím vám palce!!! |
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
482 Vytvořeno: 2024-11-12
Za zachování tramvají na Maninách
783 Vytvořeno: 2024-11-02
Stop the death penalty
263 Vytvořeno: 2024-11-08
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
217 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice za statní občanství bez diskriminace
4065 Vytvořeno: 2024-09-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
528 Vytvořeno: 2024-11-05
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24676 Vytvořeno: 2022-12-13
Horní míru pro dravce
1353 Vytvořeno: 2024-10-15
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
150 Vytvořeno: 2024-11-11
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
523 Vytvořeno: 2024-10-20
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
131 Vytvořeno: 2024-11-11
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
119 Vytvořeno: 2024-11-12
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17017 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
94 Vytvořeno: 2024-11-10
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2087 Vytvořeno: 2024-08-23
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
139 Vytvořeno: 2024-11-05
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2220 Vytvořeno: 2024-10-21
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
80 Vytvořeno: 2023-10-18
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
22818 Vytvořeno: 2021-12-22
Homofobie do škol nepatří
32 Vytvořeno: 2024-11-14