MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#77618 Re: Re: Od té doby, co je OSN autoritou, která určuje, koho je které území.....

2016-03-28 21:41

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#77622 Re: Re: Re: Od té doby, co je OSN autoritou, která určuje, koho je které území.....

2016-03-28 21:51:07

#77618: - Re: Re: Od té doby, co je OSN autoritou, která určuje, koho je které území..... 

Já? Protože mám na rozdíl od vás poměvědomí, kdo je autoritou pro určení koho které území je?  To jste si to celé nějak velmi popletl. Na rozdíl od komunistického supermana Miloše Zemana s prostatou panice, velmi dobře vím kdo byl můj otec a kdo je moje matka a s naprosto čistým svědomím mohu sdělit, že ani jeden z nich není nebyl komunistou. U Miloš Zemana je ale důvodné podezření jeho otec byl psychicky narušenou osobou, neboť i jeho matka mlátící děti ve škole, jak doložil sám komunisticý superman Miloš Zeman díky jeho fotografické paměti, byla psychicky narušenou osobou páchající trestné činny na dětech a to dokonce i v době komunistiké ditaktury. Beztresnot jejího jednání lze vysvětlit tedy jedině tak, že to byla oddaná komunistická ........