MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Ferdinand Peroutka

#77977 Špatný den pro Šapíta a jeho pro-americkou vlastizrádnou havlistickou lůzu!

2016-03-30 08:40

Nejlepšímu panu prezidentovi Miloši Zemanovi důvěřuje 62% lidí, zatímco TOPka je na hranici volitelnosti! :D

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#77981 Re: Špatný den pro Šapíta a jeho pro-americkou vlastizrádnou havlistickou lůzu!

2016-03-30 09:23:34

Nepřihlášený uživatel

#77982 Re: Špatný den pro Šapíta a jeho pro-americkou vlastizrádnou havlistickou lůzu!

2016-03-30 09:28:49

#77977: Ferdinand Peroutka - Špatný den pro Šapíta a jeho pro-americkou vlastizrádnou havlistickou lůzu! 

je mi z něj zle. Neříkám, že nesouhlasím úplně s každým jeho názorem, ale způsob jeho jednání, mluvy, vůbec způsobe jeho politiky, jeho nabubřelost , buranství, z toho všeho mi je na nic

Nepřihlášený uživatel

#77983 Re: Špatný den pro Šapíta a jeho pro-americkou vlastizrádnou havlistickou lůzu!

2016-03-30 09:30:05

#77977: Ferdinand Peroutka - Špatný den pro Šapíta a jeho pro-americkou vlastizrádnou havlistickou lůzu! 

Těch 62% ukazuje v jakém stavu je naše společnost, tedy má stejné myšlení jako za dob totality a taktéž že zde není místo pro inkubátor silných duševních samostaných osobností s vlastní vizí a hodnotami, jako Škoda, Peroutka, J.Masaryk .

Nepřihlášený uživatel

#77996 Re: Špatný den pro Šapíta a jeho pro-americkou vlastizrádnou havlistickou lůzu!

2016-03-30 10:42:57

Nikoliv mnohokrát jsem psal, že je potřeba číst celou zprávu CVVM, pouze 19 % občanů starších patnácti let, je schopno lži Miloše Zemana označit za pravdu. 

Ostatní pochybují a pokudy by došlo na doplňující otázky, co Miloš Zeman skutečně řekl, bylo by zde 65 % lidí, kteří, by nevěděli, co žvaní a dalších 19 % by tvrdilo naprosté hovadiny a z nesmyslů pronášených Zemanem by fabulovali "jakousi podivnou pravdu".