MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Realista

#78546 Re: Xi pingpongovi je potřeba dodatečně jasně sdělit, že jeho komunističtí propagandisté zde páchali

2016-04-01 21:45

#78540: - Xi pingpongovi je potřeba dodatečně jasně sdělit, že jeho komunističtí propagandisté zde páchali ... 

1) "Podpora hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka" = podpora islámu, všichni vítači by jste tedy měli být souzeni z vlastizrady.

2)"popírání, zpochybňování, schvalování a ospravedlňování genocidia" = opět jeden z projevů havlistů, kteří bagatelizují genocidy páchané jejich milovanými muslimy na všech, především křesťanských menšinách.

3) "Shromažďovací právo je jedním ze základních práv a svobod." = A právě toto základní ústavní právo bylo odepřeno např. při poslední demonstraci 26.3, když byla demonstrace bezdůvodně násilně ukončena v samotném počátku! Vše pod taktovkou těch, kteří mají plnou hubu lidských práv a svobod.

4) "neboť umožnil cizím státním příslušníkům napadat občany" = To se přeci děje ve vašem vysněném demokratickém ráji Německu běžně, že cizí žadatelé o azyl napadají domácí občany a policie jen nečinně přihlíží. A nikomu z vás to nevadí.

5) "Představa, že by něco podobného páchali např. v Londýně, Paříži se jeví nejspíš absurdní i Xi Jinpingovi" = ale vůbec ne absurdní, viz. bod č. 2

6) "Xi Jinping by měl být vyhoštěn" = Až bude vyhoštěn Schapiro za podporu islamisty Alrawiho a záměrnou islamizaci ČR, tak klidně.

Sečteno a podtrženo - pěkně jste si zde verbálně zaonanoval, ale jste totálně mimo mísu :-)

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#78551 Re: Re: Xi pingpongovi je potřeba dodatečně jasně sdělit, že jeho komunističtí propagandisté zde pác

2016-04-02 07:28:00

#78546: Realista - Re: Xi pingpongovi je potřeba dodatečně jasně sdělit, že jeho komunističtí propagandisté zde páchali 

Jan Zížka z Trocnova napojený na husitskou sektu je to samé, jako teroristé a islámské sekty, s katolictvím i islámem oboje má společného jen pramálo. 

Tedy jak jsem již psal, mám daleko větší obavu z vaší idiocie, než z věřícího muslima a samozřejmě vy se ničím nelišíte od jakéhokoliv sektáře, ať už si říká komunista, nácek, či bojovník IS.

Nepřihlášený uživatel

#78582 Re: Re: Xi pingpongovi je potřeba dodatečně jasně sdělit, že jeho komunističtí propagandisté zde pác

2016-04-02 11:34:39

#78546: Realista - Re: Xi pingpongovi je potřeba dodatečně jasně sdělit, že jeho komunističtí propagandisté zde páchali 

Jan Zížka z Trocnova napojený na husitskou sektu je to samé, jako teroristé a islámské sekty, s katolictvím i islámem oboje má společného jen pramálo. 

Tedy jak jsem již psal, mám daleko větší obavu z vaší idiocie, než z věřícího muslima a samozřejmě vy se ničím nelišíte od jakéhokoliv sektáře, ať už si říká komunista, nácek, či bojovník IS.