MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#78594 Re: Re: Re: brzy allahu agbar v evropě

2016-04-02 12:11

#78590: tak dáme sraz zbabělče - Re: Re: brzy allahu agbar v evropě  

To, že si o Miloši Zemanovi myslím a z mnoha mých příspěvků důvodně, že je komunista, nácek, KGBák, zločinec a lidský ubožák vůbec neimplikuje, že jej nenávidím, nemám rád jeho vlastnosti, jako člověka jej spíše lituji, to jaký je ničí život jemu, jeho dětem, jeho manželkám a bohužel z části občanům této země a snad jen z naprosto minimální části občanům EU, pokud by to bylo z části větší, museli bychom se za něj stydět a takto se mi opravdu zatím uvažovat nechce. 

Vadí mi ovšem důsledky toho, že podvodem získal moc a to dokonce podvodem, který popsal NSS a proto také usiluji o to, aby vláda a Sněmovna řešila jeho velezrádné jednání, které je, dle mého názoru, naprosto zjevné. Nikdo jiný než vláda a parlament toto řešit nemůže. 

To, jak by vypadala země, kdyby byl prezidentem bytostný demokrat Karel Schwarzenberg si vymýšlíte, aniž byste přemýšlel o tom, jestli argumentů kritiků Miloše Zemana nejsou oprváněné. 

Z tohoto "naši kolaborantskou vladu až začnou muslimové utočit po našich lidech nebudeme jako prvni umirat my ale prvni pujde pod opratku kolaborantska vlada a hned po nich sluničkaři havlovci xenofilove neo marxiste a dalši " jasně vyplývá jako jste ubožák, srab a hlupák, přitom se dnes tváříte, jakým "obráncem" svobody jste :-). Jak jsem vám již mnohokrát sdělil, jste stejný ubožák, jako komunistický nácek Miloš Zeman. 

Odpovědi

tak dáme sraz zbabělče

#78611 Re: Re: Re: Re: brzy allahu agbar v evropě

2016-04-02 12:54:11

#78594: - Re: Re: Re: brzy allahu agbar v evropě  

pojd my to řict uražky by šly každemu sejdeme se dostaneš do xenofilni držky a budeš plakat jako mala rozmazlena holčička buzičku