MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#78935 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: V zemi s delší demokratickou tradicí, by již dávno policejní pre

2016-04-03 13:45

#78931: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: V zemi s delší demokratickou tradicí, by již dávno policejní prezide 

Už zalez ty tupá píčo, měl jsi to tady i se zdroji a to víš moc dobře.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#78940 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: V zemi s delší demokratickou tradicí, by již dávno policejní

2016-04-03 13:48:46

#78935: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: V zemi s delší demokratickou tradicí, by již dávno policejní pre 

Jediný a to nesmyslný text byl od Tůmy. To jsem komentoval. Pak se objeviil nějaký další pitome, který se odkazoval na jakési svědetství Skota Forresta z roku 1905, ale níčím to svědectví nedoložil, přičem vědec Forrest, kterého měl na nejspíš na mysli s největší pravděpodobností v Tibetu nikdy nebyl :-). 

Jediný smysluplný text o politicko-ekonomickém uspořádáí Tibetu před rokem 1950 jsem do této diskusi vložil já, byla to kopie anglického textu a tento zdroj obsahuje skutečně odkazy na zdroje, které existují a napsali lidé, kteří si za svými názory stojí a jsou to lidé, kteří by o tom mohli něco vědět. 

Až najdete podobně kvalitní text který by snad měl potvrdit vulgárně bulvární představy o politicko-ekonomickém systému Tibetu před rokem 1950, neváhejte a text sem vložte, rád si ho přečtu :-).

Nepřihlášený uživatel

#78976 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: V zemi s delší demokratickou tradicí, by již dávno policejní

2016-04-03 21:08:10

#78935: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: V zemi s delší demokratickou tradicí, by již dávno policejní pre 

Z vás voličů Zemana a hlavně z vašich příspěvků , se mi zvedá žaludek.