MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#80148 Re: Re: Re: Proč podepsat tuto petici

2016-04-18 18:51

#80127: - Re: Re: Proč podepsat tuto petici 

Co si představuješ nikoho nezajímá, čůráčí hlavo od hoven. Pan prezident je vlastenec a ty vlastizrádce.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#80149 Re: Re: Re: Re: Proč podepsat tuto petici

2016-04-18 19:03:09

#80148: - Re: Re: Re: Proč podepsat tuto petici 

Předně nelze Miloše Zemana označit prezidentem, neboť nelze v normální společnosti, aby člověk kterého Nejvyšší správní soud jasně usvědčuje ze lhaní byl prezidentem, to je bohužel stav naprosto absurdní a pro demokracii destruktivní. Bránit se takovému stavu může občan tím, že takového člověka prezidentem neuznává a svůj názor veřejně sděluje. Zeman byl dokonce za porušovatele volebního zákona uznán vinen hned ve dvou rozsudcích NSS. 

Já snad někde píšu, že tato petice nikoho nezajímá? Pokud bych psal o tom, co druhé zajímá, tak leda v tom smyslu, že 19 % idiotů dle CVVM je schopno lži Miloš Zemana označit za pravdu. Je to absurdní, nelze sice čekat, že 100 % lidí pozná alkoholového dementa, lháře, porušovatel volebního zákona, Ústavy, obecné lidské slušnosti, ale očekával bych procento menší, tolik hloupých lidí snad ani v této zemi nemůže být.  

Vždy se ovšem najdou "prospěcháři", kteří takové kreatuře budou pochlebovat z roztodivných důvodů např. proto, že jim v době oposmluvního kupčení zajistil velmi pochybné sociální dávky. 

19 % se mi zdá ovšem moc, obvyklých 17 % bylo lepších, byť se mi jeví, že 5 % by bylo číslo daleko reálnější. 

Proč jste volil vlastně komunistického idiota, který masivně porušoval volební zákon? To jste to nevěděl, že porušuje zákon, to vám to musel sdělit až Nejvyšší správní soud? Zajistil vám sociální dávky?