MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#80582 Re: Re: Re: Re: To určitě smažete, neb parafrázovat komunistickou píseň to se od ruského trolla hned

2016-04-24 08:34

#80580: - Re: Re: Re: To určitě smažete, neb parafrázovat komunistickou píseň to se od ruského trolla hned tak 

To se dalo čekat, hňupe, že si nepamatuješ, co jsi četl před chvílí. :-)

Napsal: Vyčítal, Zpívá: Parkanová - Dobrý den, prapore hvězd a pruhů (Zvací dopis pro okupační vojska USA, copyright Bilak a spol.)

1. Celý svět listoval denním tiskem,
   celý svět zanechal hovorů,
   já jsem Vás uvítal ruky stiskem
   a zvedl pohledsvůj nahoru.

2. Dobrý den, prapore hvězd a pruhů,
   tak už ses rozvinul nad náma,
   dobrý den, prapore našich druhů,
   co jsme je vítali s džípama.

3. Dobrý den, radare, prostě welcome,
   tak jsme se konečně dočkali,
   dobrý den, radare, já ti tleskám,
   kámoši usárnou mávali.

4. Vyřiď tam prosím do vesmíru,
   vyřiď tam mezi hvězdama,
   že chcem žít nadál s každým v míru,
   radši však šijeme U Sama.

5.= 3. Dobrý den, radare, prostě welcome...

6. Vyřiď tam prosím, že my víme,
   kdo nám kdy přines svobodu,
   kde Masaryk s prezidentem Wilsonem
   pomoh našemu národu.

7.=2. Dobrý den, prapore hvězd a pruhů...

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#80583 Re: Re: Re: Re: Re: To určitě smažete, neb parafrázovat komunistickou píseň to se od ruského trolla

2016-04-24 08:45:27

#80582: - Re: Re: Re: Re: To určitě smažete, neb parafrázovat komunistickou píseň to se od ruského trolla hned 

To, že ruský troll napíše, že to někdo napsal, ještě neznamená, že je to realita, obvykle je to tak, že cosi "citujete" a "přisuzujete k tomu nějaké jméno", ale když se člověk podívá blíže, tak jméno neexistuje a citace je jak od idiota Miloše Zemana nebo Ovčáčka. 

Takové věci je potřeba v rusko trollých příspěvcích tedy ingnogorovat, nepřisuzovat jim žádnou váhu, dokud si člověk neověří, že je to realita. 

Typickou ukázkou je údajný text údajného slováka Tůmy o polilticko-ekonomickém systému Tibetu, kdy při bližším se zjistí, že je neuvěřitelná propagandistická spatlinina, nepřesné citace, atd. a co více o žádném sinologovi Tůmovi na Slovensku ani vidu ani slechu. Je tam spisovatel Tůma, ale ten by takovou hovadinu nikdy nenapsal. 

Viz. moje komentáře k blábolu jakéhosi Tůmy o Tibetu v této diskusi.