Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

KAZATEL-MT24-Z.J,12,13

#8930 Re: názor na židy

2016-04-24 14:25

#8927: talmud šiří nenávist a otroctví - názor na židy  

OD EVANGELIA MATOUŠE AŽ PO EVANGELIUM MAREK VŠE O KRISTU AJ KŘTU KDYZ ZEMŘETE A BYLY JSTE POKŘTENI TAK ZNOVU STANETE!!!KŘEST OČISTÍ OD HŘÍCHU JINAČ JSTE HŘIŠNÍ BES POKŘTĚNÍ ALE NEBUDU VÁS LEKAT A NEBO NUTIT VŠE POZNÁTE AŽ PADNE TMA A UHANSE MESIC A SLUNCE

MAREK 1

• Počátek evangelia Ježíše Krista, Syna Božího.
  • Je psáno u proroka Izaiáše: ‚Hle, já posílám posla před tvou tváří, aby ti připravil cestu.
  • Hlas volajícího na poušti: Připravte cestu Páně, vyrovnejte mu stezky!‘
  • To se stalo, když Jan Křtitel vystoupil na poušti a kázal: „Čiňte pokání a dejte se pokřtít na odpuštění hříchů.“
  • Celá judská krajina i všichni z Jeruzaléma vycházeli k němu, vyznávali své hříchy a dávali se od něho křtít v řece Jordánu.
  • Jan byl oděn velbloudí srstí, měl kožený pás kolem boků a jedl kobylky a med divokých včel.
  • A kázal: „Za mnou přichází někdo silnější, než jsem já; nejsem hoden, abych se sklonil a rozvázal řemínek jeho obuvi.
  • Já jsem vás křtil vodou, on vás bude křtít Duchem svatým.“
  • V těch dnech přišel Ježíš z Nazareta v Galileji a byl v Jordánu od Jana pokřtěn.
  • Vtom, jak vystupoval z vody, uviděl nebesa rozevřená a Ducha, který jako holubice sestupuje na něj.
  • A z nebe se ozval hlas: „Ty jsi můj milovaný Syn, tebe jsem si vyvolil.“

Odpovědi

tomuhle se musí každej zasmat

#8931 21 století doba absurdistanu svět ovladaji nemocni lide a blázni

2016-04-24 16:43:13

21 stoleti doba mesiašu fanatiku blbcu idiotu budižkničemu kolabotantu sluničkařu a buh vy co ještě 

na muslimy čeka v nebi prej 72 panen za to že bojovaly proti nevěřicim s tohohle se musi každej smichi potrhat a ještě řikaj že když muslimové zabijou nemuslima tak ho nezabily muslimové ale allah a podle islámských vědcu je země placata a ženy jsou savci pokud někdo řika ad jsme tolerantni k muslimum měly by ho zavřit do psychiatricke lečebny v bohnicich protože toleruje pedofilii vraždy ze cti kamenovani právo šária a svátou válku proti nemuslimum žadne detenčni zařizeni ale potřebujem postavit vice psychiatrickych lečeben kam mužem davat islámské imigranty mezi postiženima mužou mlatit hlavou o zem z blbcama kteři tam mlati hlavou o zed ja bych muslimum doporučoval svěraci kazajku a klystyr a nesmime zapomenout na sluničkaře take bychom měly nasadit silne leky a to nemluvim jen o lecich na nervy 

mrtvej papež dobrej papež

#8936 Re: Re: názor na židy

2016-04-24 19:03:30

#8930: KAZATEL-MT24-Z.J,12,13 - Re: názor na židy  

papešstvi je prvni šelma ze zjeveni 13 janovo se divim že na papeže ještě nikdo nespachal atentat mě zajma kdyby papež umřel jestly by to zničilo nový světový řád