MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Prezident Zeman kašle na rozhodnutí soudu
Nepřihlášený uživatel

#80992 Kdo proti Zemanovi? Antizeman? Nesmysl. Hledáme někoho pro nás, pro Česko, pro svobodu

2016-04-28 06:16

Kdo proti Zemanovi? Antizeman? Nesmysl. Hledáme někoho pro nás, pro Česko, pro svobodu

Především nehledáme "opak Zemana", jeho negaci. To by bylo z bláta do louže. Smysl má hledat ne kandidáta "proti Zemanovi", ale člověka, který bude na Hradě pro nás. Pro Česko. Je důležité gard otočit, nepokračovat v zemanovské negaci, v jeho politické mstě, kterou bychom jenom otrocky obrátili naruby.

Kandidát na prezidenta má mít na mysli nikoli vyřízení si účtů (jako má Zeman s ČSSD, se "zrádci"), ale udržení Česka na Západě, v demokratickém prostoru. Má mít na mysli budování tohoto prostoru, jeho šíření. Sem patří kupříkladu tragické opuštění politiky lidských práv, kterého jsme za Zemana, Zaorálka a Sobotky svědky. A které ve svém důsledku vedlo i k podpoře agresivních čínských vítačů při návštěvě Si - Tin - pchinga v Praze.

Sem patří taky vědomí, že v Česku není všecko v pořádku, že kupříkladu zdaleka nejsme právní stát. Prezident Zeman kašle na rozhodnutí soudu (přesně řečeno jeho kancelář). Nejsilnější vládní strana kašle na to, že má podle soudu zaplatit právníkovi Altnerovi. To jsou jen špičky. Pak jsou věci "dole", ve kterých se lidé topí, které se táhnou, soudy nefungují, právo není nalézáno. Zemanovi je tohle všechno  fuk. Jeho nástupci by být nemělo.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#80994 Re: Kdo proti Zemanovi? Antizeman? Nesmysl. Hledáme někoho pro nás, pro Česko, pro svobodu

2016-04-28 06:19:39

#80992: - Kdo proti Zemanovi? Antizeman? Nesmysl. Hledáme někoho pro nás, pro Česko, pro svobodu 

 Tedy člověk který bude ctít Ústavu v celé její šíři, bude schopen shromáždit tým slušných lidí, podle toho se pozná, jaké by potenciálně bylo jeho jednání v úřadě. 

Mimochodem Miloš Zeman má kolem sebe bandu zločinců a s velkou pravděpodobností KGBáků. 

Hledá se nový " Havel " !!!
Nepřihlášený uživatel

#80995 Re: Kdo proti Zemanovi? Antizeman? Nesmysl. Hledáme někoho pro nás, pro Česko, pro svobodu

2016-04-28 06:20:52

#80992: - Kdo proti Zemanovi? Antizeman? Nesmysl. Hledáme někoho pro nás, pro Česko, pro svobodu 

  Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!!   Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!!  Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!!   Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !!! Hledá se nový " Havel " !