MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#81118

2016-04-29 06:10

Nikdy by mne nenapadlo, že sovětská propaganda, která tu probíhala za minulého režimu bude po revoluci nahrazena stejně blbou propagandou americkou... Ale co mne nejvíc udivuje, že se najde tolik lidí co tu americkou žerou stejně náruživě, jak někteří kdysi žrali tu sovětskou...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#81119 Re: Propagandu tvoří lži.....

2016-04-29 06:21:19

#81118: -  

 ....řekl bych, že především vy v pohodě prokážete lži na serverch ruské trollí propagady, kterých je skutečně nepočítaně od parlamentních listů počínaje, přes aeronet, sputnik, blisty, zvedavce atd. jak seznam vytvoří google při zadání kteréhokoliv z bulvárních titulků z parlametních listů. 

Na druhou stranu nebudete schopen definovat jediný bulvární server, který by se zabýval dokonce i jen propagací, tedy informováním o dění ve Spojených státech natož propagandou, tedy vytvářením lživých textů o oponetech Spojených států a o nich samých. 

Ale zkuste to, rád se na takové servery podívám a zhodnotím, jestli se jedná o propagandu či nikoliv. 

Proč Miloš Zeman sebe propaguje právě prostřednictvím bulvárních a v případě parlamentních listů serveru ruské trollí propagandy, je vlastně nepochopitelné. Snad, kdyby nesmysly obecně z bulváru a typicky z parlametních listů považoval za realitu, tak to leda. Proč to imponuje zbytku jeho voličů je už naprostá záhada.