Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

nejseš nahodou král českých sraču

#9085 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ

2016-05-01 18:49

#9084: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ 

mužeš to dokazat zajed do olomouce a ukaž pokud to mysliš važně ale stejně nepřijedeš protože jseš zbabělec a šukaš s islámskými imigranty pověz jak to spolu dělate řežete si u toho sve ptačky a vydiš vubec arabum přes ty jejich dlouhe plnovousi jebou tě do prdele a určitě se ti to liby aspon si setři z huby to arabske sperma pokud přijdeš protože to bych omdlel dřiv než bytka s tebou začne a pivni špina nejsu protože ja vubec nepiju žadnej alkohol nikdy a jinak jsem bilej narozdil ot tebe přičmoudliku 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#9089 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ

2016-05-01 20:23:13

RUMUNŠTÍ AGENTI VE SLUŽBÁCH PUTINA JSOU Z OLOMOUCE

#9092 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ

2016-05-01 21:17:50

#9085: nejseš nahodou král českých sraču - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ 

za prvé rumunsky neumím

za druhé ty zbabělá fašistická špíno pořád tady burcuješ a když má přijít skutek tak si znečistíš trenky stejně jako zeman. já za tebou ty hovado nikam jezdit nebudu už jsem ti napsal ať si přijedeš obhájit svoji hnědou  pravdu do nového veselí, když o to tak stojíš

Nepřihlášený uživatel

#9093 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ

2016-05-01 21:25:32

#9085: nejseš nahodou král českých sraču - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NÁMĚT NA REPORTÁŽ 

mužeš to dokazat zajed do olomouce a ukaž péro pokud to mysliš važně ale stejně nepřijedeš protože jseš rusák a šukaš ruské prostituty z olomouckého nádraží pověz jak to spolu dělate řežete si u toho sve ptačky a vydiš vubec rusákům přes ty jejich dlouhe plnovousi jebou tě do prdele a určitě se ti to liby aspon si setři z huby to ruské sperma pokud přijdeš protože to bych omdlel dřiv než bytka s tebou začne a pivni špina jseš protože piješ s rusákama jejich vodku a jinak nejseš bilej narozdil ot tebe