MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#81537

2016-05-04 20:09

Ruští motorkáři prošli důkladnou hraniční kontrolou, nejsou to žádní zločinci. Narozdíl od imigrantů. Navíc mezi těmi motorkáři byli i češi, slováci atd. Tak si moc nezahrávejte, fašouni!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#81546 Re:

2016-05-04 22:03:04

#81537: -  

 a máme hned neuvěřitelně NESTYDATOU, STUPIDNÍ kavárensko-sluníčkářskou reakci ČT24 ve večerních Událostech-Komentářích?.........Česká televize se posouvá do nebezpečné až fašizující pozice?.....V dnešních událostech byl hejtman Hašek mediálně lynčován p.Dolanským za fotografii s účastníky pietního aktu?..Postup redaktora Dolanského ke svému hostu byl děsivý, arogantní a sprostý!!!....Na tento pietní akt k uctění památky padlých vojáků Rudé armády byl pozván ruským konzulem?!.......Česká veřejná televize lynčuje našeho hejtmana s odkazem na stanovisko vlády USA s odůvodněním, že někteří přítomní motorkáři jsou údajně na jejich sakní listině?.....p.Hašek správně upozornil, že ve skupině 20-ti ruských motorkářů byli lidé s nezádným pasovým vybavením?!..........Nehledě k tomu, že s motorkáři ve skupině jedou i Slováci a Češi?........Toto zralé na pokutu a odvolání celé Rady ČT?........Pochopitelně, že opoziční představitelé např. TOP09+starostové a ODS se ke kritice připojují?........To, že vyhýbavě reagují přestavitelé špidlovské části ČSSD je jen jasným mementem, co je to za lidi?............Naši dědové a tátové bojovali za naši svobodu a dneska je za uctění památky lynčuje a odsuzuje "veřejná televize?".......Proč máme toto svinstvo platit z koncesionářských poplatků?......Příšerné?!...


Nepřihlášený uživatel

#81555 Re: Páchají trestný čin propagace komunistické ideologie a současné zločinnosti....

2016-05-05 05:00:11

#81537: -  

 ....Kremlu na našem území. Na tom se jistě v klidu shodneme. Hašek jim u této trestné činnosti asistoval a je tedy velmi pravděpodobné, že na něj příjde trestní oznámení.