MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#81684 Re: Žijete ve zvrácené představě, že jednou totalitou lze osvobodit od druhé...

2016-05-06 11:47

#81678: -  

 .....rusácká pakáž na našem území masivně znásilňovala nejen ženy ale i politický systém, tedy se logicky o žádného osvoboditele jednat nemohlo a nemůže, přestože to tak zvrácení komunističtí vykladači historie čtyřicet let tvrdili. 

CCCP současné je rusko je především spolupachatelem II. světové války roky spolupracovalo s nacismem, vrcholem bylo rozparcelování Evropy a co je nejúděsnější, po válce dokonce tuto parcelaci Evropy CCCP dále praktikovalo a tím dalších 40 let vedlo válku proti demokraciím. 

Tedy CCCP je vítězem jen v představách mužíků, kteří si nejsou schopni připustit, jakých zvěrstev se komunistický režim CCCP dopouštěl  před válkou, během války i po válcech na nic samotných i národech východní Evropy. Jak odporně distribuoval totalitu po světě, jak školil teroristy, kteří dnes provádějí teroristické činy i v západní Evropě.

Problémem je, že Rusko ani východní Evropa neprošla debolševizací, byť nakonec k pádu bolševických režimů došlo, debolševizace neproběhla.  

Odpovědi

pan Hnědý

#81703 Re: Re: Žijete ve zvrácené představě, že jednou totalitou lze osvobodit od druhé...

2016-05-06 14:40:42

#81684: - Re: Žijete ve zvrácené představě, že jednou totalitou lze osvobodit od druhé... 

 zase uvádíte jen to, co se vám hodí. největším spoluviníkem vzniku 2. světové války jsou západní mocnosti Anglie a Francie a jejich politika ústupků (ne nepodobné dnešní EU a řešení současné muslimské invaze) , dále fašitická Itálie a samozřejmě Německo + činnost sudetských Němců na našem území + Polsko. Všechno toto vedlo k Mnichovské zradě, kdy byly nastartovány a naplněny počáteční mocenské ambice Hitlera, které vedly k jeho větší sebedůvěře v této oblasti.  Rusko v tom, v počátku, hrálo druhé a možná, až třetí housle. I když pak spolupracovalo s Německem na rozbití Polska (mimochodem Polsko si zase "bratrsky" vzalo kus území od nás a spolupracovalo s Hitlerovským Německem předtím !!!!! Pakt Pilsudski-Hitler !!!!!

Vy jste novodobý kavárenský Goebbels !