MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnědý

#81825 Re: Re: Re: Re: Žijete ve zvrácené představě, že jednou totalitou lze osvobodit od druhé...

2016-05-07 11:35

#81724: - Re: Re: Re: Žijete ve zvrácené představě, že jednou totalitou lze osvobodit od druhé... 

 právě naopak o Polsku a paktu Pilsudsky-Hitler se neučilo a teď se o tom zase nemluví, potože se to hodí kavárně do krámu a rovněž je třeba za příčinu všeho zla označovat Rusko, CCCP, komunisty a je třeba zapomínat na chyby, poklesky, kapitalistických států.

svět se řítí mílovými kroky do neuvěřitelných sraček a hlavní příčinou je globální kapitalismus a muslimská migrace a chybná nelogická rozhodnutí politických špiček EU.

Kdyby jste aspoň poslouchali svého gurua Václava Havla co říkal o růstu... ABY RŮST MOHL RŮST.

V TOMTO MĚL PRAVDU. Tato doktrína je chybná, neobhajitelná v současném světě, a to  díky  neúměrnému růstu lidské populace, který je problém č. 1, který se skoro nijak neřeší. Planeta země je přizpůsobena pro 5 miliard lidských bytostí ne pro 7 ne pro 10 ! Ale to globalistům, jako je Merklová, vyhovuje a tvrdí, že je třeba pro Němky a Německo nové arabské krve a ne náhodou arabské a vydává úchylné příručky, jak takovou němku správně ošukat ! Hitlerovské Německo spolupracovalo s araby již ve 2 .světové válce.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#81863 Re: Re: Re: Re: Re: Žijete ve zvrácené představě, že jednou totalitou lze osvobodit od druhé...

2016-05-07 16:15:41

#81825: pan Hnědý - Re: Re: Re: Re: Žijete ve zvrácené představě, že jednou totalitou lze osvobodit od druhé... 

 Spíše je to tak, že pravda o tom, že komunistická totalita v CCCP a gulagy byly předobrazem věcí budoucích v nacistickém Německu a že se tedy tyto dvě totality spojily na zničení Evropy, je nutná realita, kterou je potřeba si přiznat. Není na tom nic, co by se "někomu" koho ani nejste schopen definovat, hodilo do krámu, je to prostě fakt, o kterém je nutné mluvit nyní po okupaci Krymu, neboť to mocně připomíná kroky, které prováděl Hitler před válkou, masivní zbrojení, vyvolávání lokálních konfliktů, zabírání území. Tato paralela tu bohužel je. Vzhledem k tomu, že rusákov neprošel debolševizací, je jednání rusákova stále velmi nebezpečné, neboť rusákov dalších 40 let pokračoval ve II. světové válce a 40 let ničil životy generací lidí ve východní Evropě a nejen tam.