MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#81935

2016-05-09 05:00

Dopisovatel amerického vydání The Wall Street Journal Sam Dagher potvrdil, že teroristé, které Spojené státy nazývají v Sýrii „umírněnou opozicí", mají zásadní úlohu při poskytnutí politického krytí svých zločinů na mezinárodní scéně.

Zdůraznil, že spolupracují a koordinují svoji činnost s teroristickou organizací Džebhat An-Nusra.

Dagher píše, že Spojené státy i nadále poskytují podporu a finanční prostředky těm, které nazývají „umírněnou opozicí" v Sýrii. Ve skutečnosti pracují jako žoldáci pro USA, režimy v Saúdské Arábii a v Turecku, píše autor. Podle jeho názoru, se akce a zločiny „umírněné opozice" neliší od jiných trestných činů teroristických organizací, včetně DAEŠ.

V článku se uvádí, že se řada oblastí Sýrie takzvané „umírněné opozice" kryje se stejným územím Džebhat An-Nusry, koordinuje se skupinou své operace a dělí se s ní o stejné zdroje.

Reporter poukázal na to, že se Washington snaží oklamat veřejné mínění existencí rozdílů mezi takzvanou „umírněnou opozicí" a jinými teroristickými organizacemi v Sýrii. Zdůraznil, že mnozí členové „umírněné opozice" jsou připraveni vstoupit do řad teroristických skupin fungujících v dané zemi, a které byly zařazeny do seznamu teroristických organizací Rady bezpečnosti OSN za jejich spáchané násilné trestné činy.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#81942 Re: Tak to bude "reportér" jako ruský troll Eric Best ....

2016-05-09 05:16:06

#81935: -  

 ....neboť syrská opozice je registrovaná v OSN, má struktury, je s kým mluvit  a jak se jistě ruský trolle shodnu i s vámi, bez opozice není demokracie, proto Asad masivně opozici vraždil, aby žádná nebyla, tedy nebyla demokracie.