MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#82035 Bureš alias Babiš je skutečně excelentní zločinec z komunistů opět jako ODS kdysi dělá....

2016-05-12 15:58

....oběti, přestože komunisté byli a jsou spollupachateli. Stejně jako z komunistů udělal kdyi oběti  ODS,  udělal dnes Babiš oběti z především z voličů ODS, ale vlastně ze všech politických stran - ony vás podvedli, to jen já StBák, komunista, "velkopodnikatel" co jako fyzická osoba "jako vlastním" desítky miliard vám mohu pomoci a čás občanů mu na to skáče :-), chtělo by se říci, že lidská blbost je nekonečná.  Je dobře, že se Babiš z této odporné politické praktiky sám vyznává. Je to prostě komunista tělem i "duší". 

"Každý nebyl Havel, byl jsem prospěchář, přiznal Babiš. Z komunistické věznice chce udělat památník

Není to poněkud paradox, když vy jako dřívější člen komunistické strany prosazujete památník na komunistické zločiny?

Prosím vás, v komunistické straně bylo 1,7 milionu lidí, já jsem byl řadový člen a asi jsem byl prospěchář, protože byla určitá výhoda být členem komunistické strany. To ale neznamená, že lidé, kteří byli ve straně, podporovali komunismus. Nikdy jsem ho nepodporoval, my jsme na ten režim byli naštvaní, nebyl každý Václav Havel. Bylo jen pár lidí, kteří měli odvahu bojovat proti režimu, takže já si to teď možná nahrazuji bojem proti establishmentu, který tady tradiční politické strany vytvořily. Ale památník prosazuji proto, že by si mladí lidé měli připomínat, jaká zvěrstva tady komunismus dělal, zejména do roku 1968."

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#82041 Re: Bureš alias Babiš je skutečně excelentní zločinec z komunistů opět jako ODS kdysi dělá....

2016-05-12 18:20:23

#82035: - Bureš alias Babiš je skutečně excelentní zločinec z komunistů opět jako ODS kdysi dělá.... 

 

Jak Andrej Babiš k voličům post-bolševické ODS přišel....

2015-08-29 05:45

 

Je naprosto evidentní, že Nebureš přesně ví, že bývalí voliči post-bolševické ODS byli volní a přesně také zná typ těchto lidí. ODS postavila svůj úspěch na bolševických dětičkách, které potřebovaly rozhřešení, že jejich pilná účast na pionýrských schůzkách, táborech míru, svazácká promenádach v modrých košilích s rudou kravatou a žádost o členství v KSČ z nich dělala obět bolševického režimu, stejně jako to, že jejich rodiče donašeči StB či alespon prospěchářskými členy KSČ jsou vlastně oběti komunistické režimu. Mnozí prospěcháři také potřebovali rozhřešení a také chtěli být obětí a ne přisluhovači. Toho se jim od Klause dostalo mírou vrchovatou a na oplátku nežádal mnoho, "buďte elitou, nakradte si kolik potrebuje na "akumulaci kapitálu" a především tolerujte "naše" přesnějí mé osobní zloděje." 

Pak ale najednou došla trpělivost, neboť už prostě nebylo kde ten kapitál "akumulovat". Taky si to Klaus rozdal s tín nenáviděným socanem soudruhem Zemanem a zlodějská banda, kterou tito dva vygenerovali byla i na voliče ODS po čase trochu moc, neb už se nejednalo o bývalé pionýry, svazáky a studenty VŠE, sociologie a práv, ale o prachsprosté zloděje. 

Tito voliči byli před volbami 2013 volní, ODS byla a je pro ně mrtvá - zklama je,, obdobně jako zklamali bolševici, cítí se jí nyní podvedeni a chtějí být opět obět, ne spolupachatel viz. výše. Navíc  zestárli, se svými bolševickými rodiči se dávno smířiil  a tudít teď mohou volit svorně ruku v ruce stranu, která jim nabízí "pořádek"  řádně po bolševicku. Ale to přece znají, v tom byli vychování a to žili jejich rodiče., ostalgie je tu. Tedy utíkají hodit lístek soudruhovi Babišovi za pobrukování si písně "rudé šátky" a dodnes čekají a budou stále čekat na ušetřené stovky miliard ročně a pozavírané defraudanty těchto stovek miliard, neboť je dnes již více než jasné i z vyjádření soudruha Babiše "že plácal", že se tu žádné stovky miliard nerozkrádaly snad až na jednotky či možná dokonce desítky (stovky celkem?) miliard dotací pro Agrofert. Důvodem deficitních rozpočtů totiž jsou změny, které tu realizovali KGBáci Zeman a Klaus v době oposmluvního kupčení a masivní přenastavení mandatorních výdajů, které se dodnes nepodařilo změnit. Proto také Kalousek požadoval po Babišovi, aby i on pokračoval ve změnách, tedy ve strukturálních změnách mandatorních výdajů ve smyslu snížení (snižování) těchto výdajů.