MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#82106 Re: Většina Čechů je placená z Kremlu :..-)

2016-05-14 11:18

#82100: - Většina Čechů je placená z Kremlu :..-) 

 

Vetsina "rusofobu" vychazi z minulosti, z doby tak max. do 80. let 20. stoleti. Tehdy existoval vychodni blok rizeny z Moskvy a demokraticky Zapad, ke kteremu jsme vzhlizeli jako k idealu. Lec doba se zmenila, Rusko uz davno neni Sovetsky Svaz, dnes je mnohem vice kapitalisticke nez Evropa se svym prerozdelovanim, se snahou o novou centralizaci, ktera vydava stale vice vsemoznych narizeni omezujicich zivot beznych lidi bez ohledu na nazory obcanu jednotlivych statu. S demokracii uz to take neni zadna slava, kdyz se uz zase kriminalizuji pouha slova (nazory). Propaganda bezi na plne obratky, akorat se otocila, takze misto strasaka USA je tu strasak Rusko. O velmocich (vcetne Ciny) si nedelam zadne iluze, vzdy budou hajit predevsim sve zajmy. Otazkou je, zda bychom tak nemeli cinit i my, namisto staleho hledani nejake teple zadnice, do ktere bychom si mohli zalezt.

Lide, kteri jsou kriticky k USA nemuseji byt nekriticti fandove Ruska a i kritici Ruska by meli pripustit, ze ne vse z Ruska je spatne. Nekriticke fanousky vytvari propaganda - lide maji ve zvyku vyvazovat a pokud do vas mainstream neustale husti obraz Ruska jako demona a USA a Zapadu jako vzoru, neni se co divit ze lide uz zase neveri tomu co se pise. Obzvlast kdyz vidi dvoji metr (uznani Kosova vs. Krym, zahranicni angazma USA vs. Ruska).

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#82111 Re: Re: Většina Čechů je placená z Kremlu :..-)

2016-05-14 16:16:19

#82106: - Re: Většina Čechů je placená z Kremlu :..-) 

 Rusákov byl možná po krátkou dobu před komunistickou revolucí zemí, která ctila soukromé vlastnictví a tržní hospodářství, od té doby nikoliv. Do konce dokládá i soudruh Zeman, když se snaží (já o tom velmi pochybuji) dostat např. 5 mld. dluh, který vznikl tak, že rusákové si objednali elektrárnu a pak za ní nezaplatalili, jak je v rusákově bohužel obvyklé, proto dnes do rusákova již nikdo nedodává "na fakturu", ale až potom, co je zboží zaplaceno předem. 


Nepřihlášený uživatel

#82126 Rok 1968 vám, rusáci, nikdy nezapomeneme!

2016-05-15 04:33:09

Rusák zůstane okupatem naší země na věčné časy!