MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

vystoupit z eu a nato

#82139 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žijí v představě, že by Karel IV řešil 70 arabu křesťanského vyznání?

2016-05-15 08:35

#82136: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žijí v představě, že by Karel IV řešil 70 arabu křesťanského vyznání?  

 jseš debil že neviš že islámský stát al kajdu a jine organizace vytvořily americka vlada cia a mossad a jsou zodpovědni take za destabilizaci blyskeho vychodu a africkych zemi a jsou zodpovědni za imigračni kryzi

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#82144 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žijí v představě, že by Karel IV řešil 70 arabu křesťanského vyznání

2016-05-15 09:20:41

#82139: vystoupit z eu a nato - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žijí v představě, že by Karel IV řešil 70 arabu křesťanského vyznání?  

 :-)

islámský stát stvořila blbost komunistů, kteří masivně školili arabské teroristy v osmdesátých letech v představě, že i tam zavedou "blahobyt" - "komunismus". Jenže v arabském světě se to s komunismem má tak nějak zvláštně - mají tam jen komunistické ditkátory a tamní občané komunismus nijak s nimi nesdílí, tak si teroristé začali vytvářet islámské sekty (komunisté nejsou nic jiného než stejně zvrhlou sektou) které začali zneužívat k tomu k čemu je komunisté v osmdesátých letech vyškolili, je to pochopitlné, čas se těmto lidem krátí, prožili život ve lžích o komunismu, představách, jak prodávají ropu Američanům a tím je zničí. Nyní si tedy chtějí "užít svůj díl slávy", navíc to vypadá tak, že vazby na rusákov rozhodně tato pakáž neztratila, když v Kremlu sedí banda KGBáků. 

Jistě jim také z části hrabe jako Zemanovi s Ovčáčkem a trpí utkvělou představou, že musí "spasit svět".