MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#82406

2016-05-21 13:59

Pokud nebudou existovat války, tak ti lidé nebudou mít důvod své země opouštět. A proč by to nešlo? Já myslím, že by to bylo lepší, než bombardovat Libyi nebo podporovat fašistický režim na Ukrajině,

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#82408 Re: Okupace Krymu a rozpoutání války na východě Ukrajiny Rusy je co?

2016-05-21 15:34:25

#82406: -  

 

Rusko jako nástupnický stát CCCP má ve svém právním řádu, jak vypadají hranice Ukrajiny. Co více zavázalo se v trojstranné dohodě, volně k dispozici v knihovně OSN i elektronicky, že dokonce ani nebude ekonomicky tlačit na Ukrajinu a výsledek je okupace Krymu a rozpoutání války na východě Ukrajiny.  

Neexistuje žádný důvod k okupaci Krymu a neexistuje už vůbec žádný důvod k okupaci východní části Ukrajiny natož o rozpoutávání vraždění tamtéž. 

Neexistuje ani ten nejmenší důvod k  tomu, any Rusko, přesněji KGBáci v Kremlu porušili a porušovali soustavně trojstrannou dohodu. Pokud jediný důvod vidíte, tak jej napište. 

Neexistuje ani ten nejmenší důvod, aby Ukrajina nemohla ovládat celé své hranice a tedy i zabránit tomu, aby byly z Ruska dodávány zbraně na východ Ukrajiny. 

Vy k tomu Ruský trolle vidíte nějaký důvod? Jaký? Proč je státu ze strany Ruska bráněno hájit své vlastní hranice státu? 

Předtím si ovšem přečtěte onu trojstrannou dohodu - A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf