MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#82902

2016-05-26 06:54

ROZHOVOR Prezident se trefil do černého. Farizejství a pokrytectví v české politice existují. Jediný moment, kdy politici hledí na domácí obyvatelstvo, je čas daní. Tak komentoval politolog Jan Kubáček výroky prezidenta Miloše Zemana na Žofínském fóru. Podle něj není hlava státu za každou cenu provokativní. Oponentům prezidenta navrhl, aby si zametli před vlastním prahem a teprve po té se vyjadřovali se svými názory ke světu. Zeman prý odšpuntovává témata, o kterých se jiní bojí mluvit, a česká veřejnost to oceňuje.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#82905 Re: Hned se vyjasnilo, proč Miloš Zeman oposmluvně kupčil s KGBákem Klausem....

2016-05-26 07:00:39

#82902: -  

 .....proč "prodal" přesněji vyměnil dluh rusáků v objemu 3,5 mld.  us dolarů za drobné a proč spolukradl MUS, kdy z toté zlodějiny má Švýcarsko 14 mld. hotovost MUS a ČR nemá nic, tedy peníze na rekultivace MUS jsou ve Švýcarsku ve skutečných penězích a rekultavice budou zaplaceny z daní občanů.  Mimochodem i to je evidentně důvod prolamování těžebních limitů, aby se oddálila doba, kdy to vyjde najevo. 

Parlamentní listy označil jejich věrný autor Petr Žantovský velmi správně za bulvár. Vy snad věříte nesmyslům s Rytmu života? Nedělejte se větším idiotem, než je Miloš Zeman.