MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

islám je zločinna ideologie

#84520 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-06-11 19:32

#84517: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

a u muslimu se ti sedi dobře take podporuješ právo šária a jihad stejně tak jako bohuslav sobotka mě migrace nevadi pokud nejde o islámskou migraci to je kultura vrahu nasilniku pedofilu a naboženske nenavisti a nechci žit v době kdy jednoho dne budou myt černoši většinu v našem statě abych se bal chodit ven aby mě někdo  neokradl nezmlatil nebo zabil jen kvuly multikulturalismu kterej potporujete pokud budou myt jednoho dne v česku černoši většinu tak si zažadam o azyl bud v rusku japonsku nebo v čině 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#84525 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-06-12 04:19:40

#84520: islám je zločinna ideologie - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .: Re: Re:  

Neni co bych měnil, zit v představě ze 1,6mld. lidi jsou zločinci je blaznive, obzvláště když i islámu je základem desatero. Tedy rekl bych ze vám vadí v podstate kazdy, rekl bych, ze to z vašich prispevku přímo cisi.

Shodnu se ale s vami, ze mi samozřejmě vadi zlocinnost. Vadi mi samozřejmě velmi zlocinnoct vydavana za cnost komunismus, fasismus ci libovolná zlocinnost na pozadí libovolne sekty, at uz se jedna o komunisty, nacisty nebo sekty libovolného náboženství. Vím ovšem bezpecne např to, ze Milos Zeman je příkladem zločince na pozadí komunismu a nacismu.