MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#84749 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: islám je nacismus 21 stoleti

2016-06-16 14:55

#84747: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: islám je nacismus 21 stoleti  

 zapomněl jsem že jseš odbornik na islám podle tve představi je islám nanoženstvi miru kde jste na to sakra přišel a za druhe nejsem ateista ale agnostik z respektem ke křestanstvi mohamed byl valečnej dobyvatel nasilnik lupič vrah a pedofil narozdil od ježiše krista kterej se obětoval za hřichy všech lidi na světě 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#84750 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: islám je nacismus 21 stoleti

2016-06-16 15:21:47

#84749: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: islám je nacismus 21 stoleti  

 Dokonce i kdyby vaše představa byla pravdivá, nemění to nic na faktu, že 1,6 mld. lidí, kteří se hlásí k islámu nejsou zločinci a co více, je velmi málo pravděpodobné, že by taková sekta, přežila 1 400 let.  Řekl bych, že vaše představa islámu má velmi daleko k realitě. 

Vaše sekta agnostiků je z 19. století :-) a to přesto, že tato "forma" myšlení se asi vyskytovala vždy, hodnotu má tato "sekta" spíše v tom, že popsala způsob myšlení, kterým možná dokonce každá myslící bytost nějak projde. Jiný význam to asi nemá, je to dobré spíše pro rozpoznání stavu mysli, než jako "názor". 

Dnes je důležíté, jak islámské země kooperují s euro-atlantickou civilizací, tedy zdali se ohrožujeme či se dokážeme doplňovat. Platí, že jsou islámské země, které jsou schopné kooperovat a koexistovat bez problémů s naší civilizací. O Rusko se např. dnes dá řící velmi obtížně, když rozpoutalo válku na Ukrajině, ukradlo Krym s počtem vojáků shodným se střízlivým odhadem bojovníků IS a co více nedodržuje smlouvy o zbrojení a provádí velmi podivná až 100 000 cvičení.