MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#84757 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: islám je nacismus 21 stoleti

2016-06-16 19:20

#84754: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: islám je nacismus 21 stoleti  

Tento váš názor chybný

 Komunistické diktatury řízené KGB školili masivně v osmdesátých letech teroristy z arabského světa. Celá řada lidí ze Sýrie, Iráku i dalších zemí zde studovala a mnozí absolventi zdejších vysokých škol, se objevili vedle diktátora Asada. Tedy z mé zkušenosti s komunisty je min. velmi pravděpodobné, že terorismus z arabského světa mohou především komunisté a KGB. A jsem dokonce přesvědčen, že vazby na KGBáky nebyli nikdy zpřetrhány a tedy hlavní strůjce IS je Rusko a současní KGBáci v Kremlu. 

Teroristé v dnešní době jsou daleko pravděpodobněji školeni na základnách NATO. Ti co byli školeni za socialismu jsou dnes dědoušci a nejsou aktivní. V konfliktu z dnešními Wahábisty by už neobstáli. ISIL má sofistikovanou výzbroj pocházející hlavně ze západu. Asi ne náhodou so o ISIL hovoří jako o nepravidelné armádě USA.

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#84762 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: islám je nacismus 21 stoleti

2016-06-16 19:39:08

#84757: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: islám je nacismus 21 stoleti  

 Dnešní mladí teroristé jsou bez nejmenších pochyb školeni těmi, které masově vyškolily komunistické diktatury. Ti, které komunistická diktatura se nikam nevytratili, nezmizeli ze světa, chtějí dnes svůj díl slávy, je jim kolem padesáti let a chtějí si nakrást, zabezpečit se.