MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#84845 Re: Re: Re: Re: Kdyby to bylo jen potupné, ještě by to nebyla taková tragedie...

2016-06-18 21:53

#84829: - Re: Re: Re: Kdyby to bylo jen potupné, ještě by to nebyla taková tragedie... 

 Nejvyšší správní soud naznal, že volební zákon porušovali více méně všichni kandidáti. Kdyby tedy vyhrál protikandidát i on by byl označen Nejvyšším správním soudem za kandidáta, co porušil volební zákon. Slovíčko "masivně" se snažíte vsugerovat veřejnosti Vy, nikoli Nejvyšší správní soud. Skupina Ztohoven je banda debilů, nebo a co je horší, je to banda dobře zaplacenejch hajzlů. Pak je ještě třetí možnost a k té bych se přiklonil já sám a to je ta, že je to banda debilů a hajzlů.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#84851 Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby to bylo jen potupné, ještě by to nebyla taková tragedie...

2016-06-19 09:45:19

#84845: - Re: Re: Re: Re: Kdyby to bylo jen potupné, ještě by to nebyla taková tragedie... 

 Nikoliv, rozsudek o Zemanovi hovoří velmi jasně a naprosto jasně dokonce spekuluji i o tom, že by případná žaloba na menší porušování s obrovskou četností mohlo mít u NSS úspěch, ale že to to u Zemana nebylo žalováno. 

NSS na konci bez jakékoliv metodiky podivně konstatuje, že porušování volebního zákona neovlivnilo takové množství lidí, aby tento počet byl větší než rozdíl počtu hlasů, což je absurdní, když se jinak NSS velmi pečlivě věnuje vlastnímu popisu porušování, jeho systémové stránce atd. 

O Miloši Zemanavi je jediný takto rozsáhlý rozsudek, ostatní kandidáti nebyli zažlováni. Nález NSS, který by konstatoval, "že všichni porušovali volební zákon" jsme nečetl, přestože se taková věc objevila v novinách, pochybuji je že něco takového existuje. Pokud takový nález (rozsudek) NSS znáte, dejte mi sem odkaz, rád si to prostuduji.  Velmi se obávám, že tehdejší novinová zpráva není založena na rozsudku, ale na slovním nezávazném vyjádření některých soudců, nikoliv soudu jako celku vyjádřeném rozsudkem. 

Zeman ve volební kampani vlastně nemluvíl pravdu nikdy - lhal vlastně vždy, když mluvil. O svém zdravontním stavu, rodině, týmu, jeho působení v pozici premiéra včetně takových detailů, které se týkaly privatizace MUS.  V tom spočívá masivnost jeho lhaní.