MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#85064 Svoji energii můžete využít smysluplněji

2016-06-21 10:54

#85046: - Re: Re: Re: Esence češství?  

 ... možná by stálo za to , zamyslet se nad svým vlastním životem...  Kam směřujete a jestli vůbec máte nějaký smyslný cíl...  I vám , přes to, jaký /á jste, přeji, abyste našel pohodu , klid a mír pro vaší duši... Totiž člověk, který takto strašně kope, jako vy, je sto procentně neskutečně nešťastný.. Takový člověk nemá odnikud lásku a nemá jí ani sám v sobě.... Směřujte svoji energii jinam, snažte se , abyste byl lepším člověkem. Třeba pomáhejte potřebným - lidem bez domova, nemocným,  OPRAVDU nešťastným lidem!!! Neštěstí a smutných příběhů je bohužel strašně moc !!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#85066 Re: Na to už jsme vám odpovídal...

2016-06-21 11:04:53

#85064: -  

 .....podstata je v tom, že Miloš Zeman svým jednáním, lhaním, podivným týmem, podivnými návštěvami diktátorů, oranžovo černou stuhou na klopě v Kremlu, kravatou s ruskou trikolorou (pořadí barev je vskutku velmi jiné) při inauguraci a především vědomým porušováním volebního zákona dosvědčuje, že není obětí, ale že je vědomým pachatelem, zločincem, zlodějem.  

Kmoníček jej dokonce v rozhovoru na DVTV usvědčuje z velezrady, když popisoval, jak vznikala smlouva s v Číňany a co tam chtěli a co tam nakonec nebylo. 

Je to velmi vážné a věřte, že se nejen v kontextu s tímto velmi zamýšlím nad svým životem, logicky právě proto jsem také onen příspěvek napsal i tuto odpověď.