MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#85928 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte v rusákově a "přesně naváděných bomb" ....

2016-06-26 12:59

#85924: jed aspon 1 rok na dovolené v islámské zemi - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte v rusákově a "přesně naváděných bomb" .... 

 To si opět vymýšlíte, že obdivují islám, pouze velmi pochybuji, že 1,6 mld. lidí, hlásících se k islámu jsou zločinci i na základě toho, že se nikdo z nich do "chalífátu" IS nehrne. 

Co je velmi zajímavé, že se nenajde (naprostá minorita) asimilovaný Evropan či Američan žijící v arabském světě a to dokonce ani do té míry, že by se naučil základy arabštiny mimo jiné proto, že jeho spolupracovníci v arabském světě s ním komunikují plynou angličtinou. Přesto požadujeme střiktní asimilaci zde. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#85931 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte v rusákově a "přesně naváděných bomb" ....

2016-06-26 13:04:09

#85928: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte v rusákově a "přesně naváděných bomb" .... 

 Na základě čeho o tom pochybuješ ty promuslimský teroristický prase?


Nepřihlášený uživatel

#85961 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte v rusákově a "přesně naváděných bomb" ....

2016-06-26 16:01:59

#85928: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte v rusákově a "přesně naváděných bomb" .... 

 Je tam mnoho asymilovaných, či ne že asi ale určitě píglovaných unesených bývalých Evropanek. :-) Chápou určitě ty nejpotřebnější základy arabštiny pro svou funkci. Mnoho těch nejhorších militantů mezi islamisty vyrostlo v Evropě a mohlo ocenit "klady jakožedemokracie" a oni to vyhodnotili tak že bojují raději za IS a prcaj mladý kluky a zvířata. Pokud vím, asymilaci očekávají sluníčkáři, nebo snad tihle Havlisté lžou? Odpůrci masové migrace na žádnou takovou asymilaci nevěří a to ani jak je vidět v Británii, konec konců výraz NO GO ZONE je původně britský. Oni tam takové zóny už jednoznačně nechtějí, do Chánova si u nás ještě policajt troufne, v Británii do NO GO Zóny jednoznačně ne.