MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#86007 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte v rusákově a "přesně nav

2016-06-26 20:34

#86005: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte v rusákově a "přesně naváděn 

  "Ukradení" Krymu je také další takové moralisticky znějící heslo pro vyvolávání  antiruských nálad a je na to poukazováno jako na ten nejsměrodatnější státnický poklesek. Je to dáno tím, že slib, který dal Západ Gorbačovovi o nerozšiřování NATO na východ,  že si ho Gorbačov také nenechal písemně potvrdit. Vzhledem k zrušení Varšavské smlouvy, kvůli které byl pakt NATO kdysi možná oprávněn, nebyla faktická okolnost pozdějšího bobtnání NATA vlastně ani morálně oddůvodnitelná, zvláště když toto NATO bobtnalo už v době vlády Borise Jelzina, který šel Západu naprosto maximálně možným způsobem na ruku.  Přestože referendum o přičlenění zpět od Ukrajiny k Rusku proběhlo na Krymu za doby trvání samostatné Ukrajiny vícekrát, kvůli Trojstranné dohodě tato vůle převažujícího množství ruského národa na Krymu mohla být stále zarputile ignorována. Přitom jadernou výzbroj samotná Ukrajina rozhodně v rámci SSSR nevyvíjela ona sama jediná, tudíž neměla se tato výzbroj považovat za její právoplatný majetek, ale okolnost že na jejím území zůstalo mnoho těchto zbraní, ta posloužila jako záminka k zformování této skutečná práva ruského národa nerespektující dohody. Po převratu na Majdanu došlo ze strany nových ukrajinských vládců rovněž k mnoha lidskopráním zločinům (vraždy v domě odborů v Oděse, používání nepřiměřených zbrojních systémů v policejní protiteroristické operaci proti civilnímu obyvatelstvu, k nimž jednoznačně patří kazetová munice, či jedna z nejničivějších pozemních zbraní  - systém "Uragán"....) To že Rusko nemá podle Trojstranné smlovy vyvíjet na Ukrajinu hospodářský nátlak neopravňuje Ukrajinu rozkrádat ruský plyn a neplatit za něj a dodatečně si zkoušet diktovat výšku zplátek. Tedy u problému přičlenění Krymu k Rusku jsou Rusové jednoznačně morálně v právu. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#86010 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte v rusákově a "přesně

2016-06-26 20:52:49

#86007: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte v rusákově a "přesně nav 

 O jaké slibu "nerozšiřování NATO" mluvíte? NATO si snad s rusákama porocovalo Evropu či svět? Vy jste blázen? Nic takového přece nikdy nemohlo zaznít. 

O jakém jiném refendu hovoříte? Co je také za naprostý nesmysl, aby okres mohl měnit hranice země? V rusákově dokonce nemůže hranice rusákova měnit ani celý stát i kdyby tisíckrát uspořádal referendum a to se nazývají federací. Ukrajiny nikdy o žádné federaci s Krymem ani neuvažovala. 

Mnohokrát jsme psal posloupnost událostí:

1. Janukovič byl zvolen na základě dohody s voliči, že dojedná a uzavře asociační dohodu s EU, dlouho tak činil. 

2. Po dalších volbách se podivně dostali nacisté ze strany Svoboda do parlamentu a Janukovič s nimi uzavřel koalici. 

3. Přijel Vláďa Iljič Putin a Janukovič s ním uzavřel smlouvu, kterou nikdo nikdy předtím neviděl. 

4. občané neměli jinou možnost, než občanskou neposlušnost, neboť naprosto jasně hrozilo, že Ukrajina bude vazalem Ruska, např. Janukovič už v době nepokojů uzavřel jakousi podivnou "půjčku" s Ruskem. 

5. Okupace Krymu rusáky

6. výměna kompletně politického vedení Krymu

7. "referendum" na okupovaném území, kde odpovědi na obě otázky vždy vedly k okupaci

Jakou souvislost má kradení plynu s okupací Krymu? Co to blábolíte za strašné hovadiny. Pokud Ukrajina ukradla plyn není možné zemi okupovat, neboť to neukradla s největší pravděpodobností Ukrajiny, ale zločinci nikoliv občané Ukrajiny jako celek. Tedy jednalo by se o krminální čín. 

Váš pohled na svět je vskutku zvrácený a váš text je typická ruská propaganda - tedy manipulativní. Pro toho, kdo o tom nic neví a sleduje to z povzdálí skutečně můžete vsugerovat, jak jsou rusáci super. Ve skutečnosti spáchali děsivý zločin a stojí je to každý den obroské částky, neboť od té doby platí za jedinou skutečnou americkou minci dvojnásobe toho, co platili před spáchání zločinu, což je dostatečný výraz světa k tomu co spáchali, mimo to, že jen pár totalit uznalo ukradení Krymu, ostatní státy OSN, tedy 99 % nikoliv. A OSN je autorita, kde se registrují hranice státu a kde se hranice uznávají, není to rusákov.