MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#86031 Copak všem hrabe? Kde vidí onu "nesvobodu" EU....

2016-06-27 05:17

Papež František v souvislosti s britským referendem varoval před "balkanizací" Evropy. "Je něco, co v tomto objemném svazku nefunguje, ale nesmíme vyhazovat dítě i s vaničkou. Zkusme věci nastartovat, znovu vytvořit," řekl novinářům v letadle během návratu z Arménie.

Podle něj může Unie obnovit svou sílu tím, že bude otevřena "tvořivosti a zdravé nejednotě". "To znamená dát zemím v Evropské unii více nezávislosti, více svobody."

....každá věc, která se v rámci EU odehraje, je projednána v Evropaské rada, Radách ministrů, přímo voleném parlamentu EP a "zůřadována" v EK. Kde je tam nesvoboda, každý premiér ovlivňuje podobu toho co bude, stejně tak oboroví ministři národních států. Následně se k tomu vyjadřují přímo volení poslanci, ale najednou jsme si nechali vnutit ruskou propagandu, že jsme si vytvořili něco nesvobodného. 

Větší svobodu a větší prosperitu přitom nikdy občané Evropy nezažili. Myslíme v horizontu celoživotního míru v Evropě a horizontu dožití více než devadesáti let. Jsme přesvědčeni, že naše dati, které se narodili dospějí, přežijí nás a nebudou naši pomoc v podspělosti potřebovat, máme v to skoro 100 % jistotu, přestože mnohé rodiny mají jen jedno či dvě děti. 

Je absurdn si o takovém stavu nechat namluvit ruskou propagandou, že je to nesvoboda a že to "kdosi řídí". 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#86032

2016-06-27 07:39:57

velka britanie se zachranila před islamizaci  když vystoupi z eu až by turecko dostalo bezvízový styk z evropou tak 12 milionu muslimu by odešlo do velke britanie ted nebudou myt šanci se tam dostat 

 velka britanie je země kde vznikl termin no go zona maji tam 5 až 6 milionu muslimu z toho jsou nejvice pakistanci a každej normalni člověk vy že pakistanci z afghancema jsou ti nejradikalnějši muslimové ve velke britanii to došlo tak daleko že v londině je starosta muslim