Petice pro okamžitý ZÁKAZ ISLÁMU, protože porušuje lidská práva

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#346 Re: Nesmyslnost petice

2016-07-04 01:46

#331: Moza14, bit*ly/politika 21 - Nesmyslnost petice 

Proti ústavní je to co se tedˇve světě děje.Vše je vzhůru nohama a křesťanství se s jejich vírou nikdy nemůže shodnout.Je to jako by vodu chtěl někdo spojit s ohněm nebo anděla s ďáblem,stavět sněhuláka v tropickém létě,spojit den a noc,ovci s hladovým vlkem.Jejich víra je rozdílna násilná která se nedokáže přizpůsobit s mirumilovnou.Nejsem rasistka a vycházím i s romy kteří žijí kolem mne a zdravíme se navzájem.I na facceboku mám dost přátel tmavé pleti a vůbec mě nevadí jakou víru mají pokud mě tím neohrožují ale sloučit neslučitelné je nemožné.Až dokážete spojit vodu s ohněm,den s noci atd pak vám možná uvěřím že jde žít pospolu se zlem jaké jejich víra představuje.

Odpovědi

moza14, bit*ly/politika21

#363 Re: Re: Nesmyslnost petice

2016-07-06 14:33:11

#346: - Re: Nesmyslnost petice 

Islám a křesťanství dle mého názoru jdou dohromady. Pardon, chtěl jsem říci, že muslimové a křesťané mohou být přáteli a to i přes bariéru jejich víry. Jde ovšem o to, zda je na obou stranách zájem. Je spousta muslimů kteří chtějí vycházet s "jinověrci", kteří s nimi chtějí mít přátelské vztahy a naopak. Je též spousta křesťanů, kteří chtějí mít přátelské vztahy s muslimy, a spousta, zjm. ortodoxnější a starší křesťané to nechtějí. Je to jen otázka lidí, nikoli víry.

K radikálním ISLAMISTŮM: většina normálních muslimů je zásadně proti nim. Saúdská Arábie bombarduje jejich pozice, Irák, Sýrie,... To jsou všechno většinově muslimské státy, kteří jsou proti nim.    Čeští (a nejen ti) zástupci křesťanství, judaismu a islámu se jednoznačně shodli, že TERORISMUS NEMÁ NÁBOŽENSTVÍ.