MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#86713 Re: Re: To jsou demokracie, svoboda, splněné sny a výzvy.....

2016-07-06 12:24

#86712: - Re: To jsou demokracie, svoboda, splněné sny a výzvy..... 

 A za dvacet :-) tedy možná za dvacet let budou na Měsíci :-), už od roku 1918 bude v Rusku všechno za dvacet, tedy jen možná :-)

Bez německého raketového programu by byli tak leda v zemljance. 

http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/index.html#public

Dnes tam kam lítá Rusko s podporou celého státu lítá z USA hned několik soukromníků a dokonce mají vodíkové raketové motory.  První stupeň, kteřý Muskovi přistává na nohy na plovoucí plošinu je velký jak největší současná ruská použiváná raketa a to celá. 

Pokud se chce Rusko někam posunout, musí si nejdříve přiznat, jak na tom je a ne pořád dokola opakovat, že byli první ve vesmíru. Byli taky první, kdo v milionech vraždili vlastní inteligenci v gulagu, byli taky první, kdo spáchali jednu z nejodpornějších věcí dvacátého století - komunistickou revoluci a byli také první, kdo se tuto masivní zločinnosti pokoušeli vyvážet do celé světa. Byli také první, kdo v ČR zavedli komunistickou diktaturu. Dnes jim masově utíkají vysokoškoláci, 300 000 ročně jen do USA. 

Jistě má Rusko celou řadu lidí mravných, kulturních se znalostmi z jejich oboru srovnatelnými s vědci z euro-atlantické civilizace. Proč se nechají masivně okrádat bandou KGBáků je ovšem záhada, byť po volbě Zemana, ne až tak velká. V ČR nám bylo předvedeno, jak se to "dělá".  

https://youtu.be/tU1b1H2EWU4

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#86715 Re: Re: Re: To jsou demokracie, svoboda, splněné sny a výzvy.....

2016-07-06 13:03:43

#86713: - Re: Re: To jsou demokracie, svoboda, splněné sny a výzvy..... 

 Jako by američani na měsíci někdy byli. Takové trapné video natočím taky. :D