MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#87703 Re:

2016-07-15 11:30

#87700: -  

 Současné teroristické útoky jsou spíše výsledkem masivního školení teroristů z arabského světě komunisty v osmdesátých letech, kteří samozřejmě ve věku 45 - 60 nechtějí přijít o svůj díl slávy.  Tehdejší představa komunistů, že vygenerují komunistické revoluce v arabském světě se zvrhla v generování teroru na pozadí islámských sekt tedy obdoby komunismu či nacismu což nic jiného než sekty standardních politických směrů nejsou. 

To se obávám je realita současného teroru. 

Před rokem 1989 byla levicovým terorem financovaným z komunistických zemí postižena každá ze západních zemí, některé méně některé více, ale byly postiženy prakticky všechny.  Po revolucích ve východních zemích Evropy logicky terorismu ustal jako "mávnutím kouzelného proutku"  

Dnešní komunisté se ovšem již k tehdejší podpoře levicového teroru nehlásí, taktně mlčí o tom, jak teroristické činy v západní Evropě náhle ustaly a dnes tvrdí, že současný teror je důsledkem západního stylu života či dokonce "zločinnosti demokracie", což je naprostá absurdita, neboť občané kteří demokracii tvoří jsou jistě vše možné, ale ne zločinci, kteří mají nějaké touhy po zabíjení či zotročování. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#87729 Re: Re:

2016-07-15 14:24:37

#87703: - Re:  

 Jenže ve světě se skutečná demokracie nikdy nevytvářela a ti co se naží podstrčit lidem ekonomickou vyděračskou demokratůru místo skutečné demokracie jsou zločinci nejhorší, imperialističtí amerikanističtí grázlové.