MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#87828 Re: Re:

2016-07-16 09:07

#87827: - Re:  

 Je zbytečné putinovi listy jakkoliv podporovat, natož psaním textů do tohoto media. Je čistá ruská propaganda, např. zveřejnila propagandistickou zprávu o tom, že Kyperský parlament odhlasoval zrušení sankcí, což je jedna z posledních celosvětových dezinformací, kteoru ruská propaganda masově pustila. 

Parlamentní či putinovy listy je potřeba jedině ignorovat. Legitimizaci jí dodává ruský troll Miloše Zeman, byť z mého pohledu je spíše dále usvědčuje z proruské propagandy. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#87833 Re: Re: Re:

2016-07-16 09:29:39

#87828: - Re: Re:  

 Naopak, právě ona naprostá ignorace a uzávírání se před tím, co jiní lidé sdělují, činí jakékoli aktivity pro udržení soudržnosti Eurocivilizace čímsi proelitářsky účelovým. To je právě onen chybný postoj mnohých intelektuálů, jež je činí před řadovými občany nedůvěryhodnými. Témata před kterými se v rámci politické korektnosti uzavíráte se logicky přesouvají na alternativní názorová média a to i bez přičinění FSB, nebo GRU. Jistě by se dalo i doložit, že mnohé takové názory, co se tam presentují, vždy zájmům Ruska ne zdaleka vyhovují.