MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#87898 Pionýrská vlašťovka Marcela Augustová dnes večer moderuje Události v ČT :D

2016-07-17 06:27

Dříve to byli buržousti a západní imperialisté, dnes putinovci a škůdci Bruselu, kdo jsou hlavní agendou České televize. Před rokem 1989 se klaněli směrem k Moskvě, dnes je to směrem k Bruselu.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#87901 Re: Pionýrská vlašťovka Marcela Augustová dnes večer moderuje Události v ČT :D

2016-07-17 07:43:11

#87898: - Pionýrská vlašťovka Marcela Augustová dnes večer moderuje Události v ČT :D 

"Putinovce" a "škůdce bruselu" si vymýšlíte vy nikoliv standardní zpravodajství. 

Rusko provádí masivní politickou propagandu v mnoha jazycích. Jejich zprávy jsou "mírně řečeno" nepřesné - jednostraně zaměřené na kritiku demokracie, přesněji záměrně lživé generující dojem, že demokracie s Ústavami postavenými na všeobecné deklaraci lidských práv jsou zločinné a tedy my, kdo v nich žijeme, jsme zločinci, přesněji naši politici. Pro východní země využívají onoho typického z dob komunismu "my" a "oni-politici", kdy skutečně společnost považovala většinově komunisty za něco "jiného" čeho se neúčastní.  To oni komunisté. 

Vzhledem k tomu, že je tato propaganda vedená profesionálně nejen prostřednictvím internetu, ale také dokonce i prostřednictvím obrovského množství ruských agentů v neformálních sociálních skupinách, je do jisté míry úspěšná, dokonce byla natolik úspěšná, že se Rusům podařilo dopravit ruského trolla Miloše Zemana na Hrad.