MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#87902

2016-07-17 07:50

Závisí na tom, zdali Rusko bude demokratickou zemí. Rusko neprošlo debolševizací a komunismu je především díky době, po kterou se udržel v jím znásilněných zemích nebezpečnější než nacismus. Devastace post-komunistických zemí je opravdu gigantická. "Zvolení" za pomocí lží a porušování volebního zákona Miloše Zemana Milošem Zemanem je doklad takové devastace. 

Rusko by mělo vstoupit do Evropské unie a do NATO, soudí ruský historik Andrej Zubov

Není tedy reálné, že by Rusko i po odchodu všech KGBáků z Kremlu mohlo být součástí EU a NATO. Tato otázka může po tomto odchodu skutečně být nastolena, ale nejdříve 20 let po tomto odchdu. Ruská společnost je komunismem zdevastována a neví si sama se sebou rady, navíc je zoufale neproduktivníní a neprodukuje prakticky nic, co by dokázala prodat mimo Rusko. Dnes - aktuálně - navíc rusko investuje do odporné propagandy v jazycích EU, zpochybňuje demokracie, zpochybňuje lidská práva a obecně všechny demokratické instituce.  

Seznamy lze proruských serverů lze vytvořit velmi snadno:

v češtině

v angličtině

v němčině

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#87903 Re:

2016-07-17 08:37:55

#87902: -  

 např. v maďarštině se tato dezinformace dohledat přímo nedá, v polštině se zjevně ruské propagandě zdaleka tak nedaří jako v češtině

Francouzština ovšem opět jede ve velkém

Je tedy velmi zajímavé, jak je ruská propaganda aktivní právě v češtině.  V polštině, maďarštině ani v rumunštině to není zdaleka tak hrozné, jako v češtině. Případně je ruská propaganda na těchto územích daleko sofistikovanější nebo cítí, že nemá žádnou šanci. Všechny tyto tři státy na tom byly vlastně ještě hůře než Ćeskoslovensko, Polsko zůstalo Rusy okupováno hned po válce, v Maďarsku došlo ke krvavámu potlačení revoluce v roce 1956 právě Ruskem, Rumusko mělo děsivého diktátora, který byl svržen dokonce krvavě. Ne, že by tam ruská propaganda nepůsobila, ale neskrývá se za něco jiného - hrdě se hlásí k Rusku k Putinovi, KGBákům v Kremlu. 

V ČR se jedná o těžké dezinformace, stejně jako v hlavních jazycích EU. 

v italštině