MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#87992 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-18 07:23

#87988: - Re: Re: Re: Re:  

 Nikoliv, byla to atonomní oblast, ale nikoliv s právem měnit hranice Ukrajiny natož ústavně zaručeným, nic takového nikdy neexistovalo. 

Je pikantní ovšem, že takový dojem vytváříš ty ruský troll, když ústava rusákova nedovoluje vystoupit žádné členské zemi RF z federace, i kdyby uspořádala tisíc referend, že už součástí rusácké federace být nechce. Je to obsurdní, pak se má RF jmenovat Rusákov a ne Ruská federace. 

Je dobré také připomenout, že před tzv. "referendem" ruští okupanté vyměnili celé politické vedení Krymu a nahradili jej jejich lidmi, mnohdy s kriminální minulostí, tedy velmi poddajné a je také dobré připomenout, že okupovali Krym počtem 25 000 vojáků, tedy stejnou silou, jakou disponoval IS dle některých odhadů. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#87993 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-18 07:54:25

#87992: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Kdopak vám, vymyl hlavu? To sledujete jenom naše sdělovací prostředky, předpokládám.

Aby bylo jasno, situace na tz. Majdanu je protistátní puč v režii EU a USA, s cílem obklíčit Rusko už další základnou.

Demonstrující jednali jako teroristé. Možná tam byli i slušní lidé, ale ti to obyčejně odserou nejvíc.

Rusko jednalo naprosto předvídatelně, logicky. S Krymem jsou svázáni prolitou krví, Krym si ponechají. Když bude EU vysírat, nabídnou suroviny Číně. 

Dalším logickým krokem by měl být odchyt pučistů a jejich spravedlivé potrestání. Věřím, že i k tomu dojde, chceme-li žít jako slušní lidé.