MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#88067 Re: Re: Re: Re:

2016-07-18 17:44

#88052: - Re: Re: Re:  

 Jaký tehdy na Ukrajině dělal Berkut teror? Stál a nechal na sebe házet láhve z hořlavinou? Nechal do sebe najíždět odcizeným buldozerem? Teroristický prokurátor se nechal od fašouna fackovat jako malý kluk? No to byl opravdu děsný teror co tam tehdy bývalý Berkut dělal. A co proevropští přecitliví fotbaloví fandové v Oděse? Upálili lidi v domě odborů ze soucitu? Do dnes se ty vraždy řádně nevyšetřují. To potom bataliony Ajdar, Azov a podobné přijeli na východ Ukrajiny v rámci demokratické policejní akce poučit hloupé ruské obyvatele východu o základních principech demokracie? Tímto jednáním skvadra, co se uchopila moci, jednoznačně stratila od sousedního Ruska nárok, aby jím byla vnímána jako jádro jakékoli legální státnosti. Vymáhat jakékoli naplňování předchozích dohod mezi těmito dvěma státy ona pučistická sebranka jednoduše už nemá. Bývalý legální partner půvední trojstranné dohody, totiž ukrajinská státnost, jednoduše neexistuje. To je i důvodem proč u minských dohod musí asistovat další státy.

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#88093 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-19 06:50:49

#88067: - Re: Re: Re: Re:  

 Berkut ovládal Janukovič a používal jej proti obyvatelům země. Pužití berkutu ve velkém v uniformách, předcházelo přijetí represivních zákonů v situaci, kdy již nastala občanská neposlušnost, to je v demokraciích naprosto absurdní, nic takévé možné není.  Umožnila to navíc změna ústavy Janukovičem, která mu dala možnost prosadit represivní zákony. 

Komunisté a náckové (jedno a totéž jsou) jsou v tomto přeborníci, jednou ústavou se dostanou k moci a zavedou si ústavu, kterou dokonce tedy "zákonnou" cestou zotročují společnost.